Doneeractie RunningBirds.nl

Doneeractie RunningBirds.nl | Geld inzamelen
 
 
Running Birds 173 voor de Roparun 2021

De Roparun staat voor de strijd tegen kanker. Het logo van de Running Birds is daarom een roodborstje geworden. Het roodborstje staat namelijk voor hoop en dat kan iedereen die met kanker te maken heeft goed gebruiken. Daarnaast heeft het roodborstje ook een persoonlijke betekenis voor een van onze leden, Daphne. Haar oma is in 2001 aan borstkanker overleden. Zij zei altijd dat ze na haar overlijden terug zou komen als een roodborstje. De slogan van ons team was na het vinden van ons logo ook snel gevonden: Don’t run, Fly!

De naam van ons team leed tot meer discussie. Team Robin (de Engelse vertaling van Roodborst) werd hem niet, onze voorzitter heet immers al Robin. Team roodborstje klonk niet lekker. Met een roodborstje als logo en een ‘Don’t run, Fly‘ als slogan, moest het wel de Running Birds worden. Ons team kon van start gaan.

Zo ziet u maar, bijna iedereen heeft iets met deze vreselijke ziekte kanker te maken. Onze team leden hebben veel persoonlijke verhalen en zetten zich vol enthousiasme in. Wij doen ons uiterste best om het leven van mensen die met kanker te maken hebben, iets makkelijker te maken en iedereen weer hoop te geven.

 

Stichting Running Birds is een Roparun Team dat deel gaat nemen in het jaar 2021. Vanwege de huidige COVID-19 situatie zal de 30ste editie van de Roparun een rondje Nederland worden. Een unieke 30ste editie waarbij wij als team het nog steeds een groot succes willen laten worden. Dit door o.a zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Helpt u mee?

Kijk voor meer informatie over ons team op www.runningbirds.nl Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.