Help Limburg En Wallonië!

Help Limburg En Wallonië! | Geld inzamelen
 
 

Zoals jullie al allemaal weten, heersen er serieuze overstromingen in Wallonië en Limburg. Hierbij willen wij een doneeractie opstarten voor de getroffen personen/gezinnen/... een hart onder de riem te steken, wat zeker nodig zal zijn. De kleinste bedragen helpen enorm... alles gaat integraal naar de getroffen gebieden (eten, drinken, kuismateriaal, ...). Wij gaan ook goederen ophalen en persoonlijk gaan brengen bij een deelgemeente waar het minder gevaarlijk is. Zodat de mensen het (later) daar kunnen ophalen.

Bossuyt Jeffrey
03-08-2021

Wij gaan terug het weekend van 7 en 8 augustus, met kuisbenodigdheden , eten , drinken, babyvoeding,... 


Bossuyt Jeffrey
23-07-2021

Met het ingezamelde geld, gaan we drinken en eten kopen en nogmaals naar de getroffen gebieden gaan. Ons plan B = Catering sponseren.


Bossuyt Jeffrey
19-07-2021

Wij hebben daar gisteren 10 uren rondgereden, zowel in Theux, Pepinster en Chaudfontaine met 4 kamionetten. En het was schrijnend ! En op alle plaatsen was 't er even erg. 🥺 Het is inderdaad best om er gewoon rond te rijden en 't aan de mensen te vragen wat ze willen/nodig hebben.. al dan niet met een fluo-hesje aan ( zodat m'n niet denkt dat 't ramptoeristen zijn ) het leger en politie liet ons vriendelijk de "blokkades voor toeristen" passeren. De mensen komen uit zichzelf.. en zijn zò ontzettend dankbaar ! ☹ Achteraf gezien denk ik.. "hadden we maar nòg meer eten/drinken mee.🥀" maar het zijn dan ook zodanig veel mensen.. we hebben er velen kunnen helpen/steunen, maar helaas is 't nooit genoeg. 😥 Ze hebben vooral dat nodig. En mankracht. Alles moet eerst leeggehaald en opgeruimd worden eer m'n ook maar iets kan doen, om opnieuw te beginnen. Het uitzicht alleen, die hardwerkende mensen, de ongeloofelijke solidariteit daar.. het heeft een énorme indruk nagelaten, die ik niet snel zal vergeten. 😔


Bossuyt Jeffrey
16-07-2021

Zaterdag 17/7 doen wij een inzameling van allerhande levensnoodzakelijke spulletjes voor de mensen van Limburg/Luik die getroffen zijn door een groot drama. 

Zondag 18/7 vertrekken wij s'morgens richting Limburg/Luik met 3 kamionetten vol verzamelde, levensnoodzakelijke gedoneerde spulletjes.

Wie iets kan/wil brengen naar ons mag dit doen op zaterdagmiddag van 11:00 tot 14:00 op de parking van 't Bijenhof te Bissegem.
 
Indien u wenst dat het gerief word opgehaald dan mag u contact opnemen met Nihad op het nummer 0489/82 17 26
Deze worden dan opgehaald na telefonische afspraak. 

Aangezien we zoveel mogelijk willen meenemen naar het getroffen gebied, nemen we liever geen grote meubelen/zware stukken mee. 

Wat kunnen wij wel gebruiken of meenemen?
Kledij, huishoudproducten, levensmiddelen, hygienische producten, voeding ( niet voor diepvries, frigo bestemd ) 
Kinder-baby spulletjes. (Droge)Voeding of allerhande dingen voor dieren. Etc, ... 

Heeft u iets om mee te geven of helpen?
Dan horen we het graag. Kan je niets geven? Dan kan je je bijdrage doneren : https://www.doneeractie.nl/help-limburg-en-walloni-235/-54676

Alvast bedankt voor alle hulp en steun.🙏

Met vriendelijke groeten


Bossuyt Jeffrey
16-07-2021

95 euro al, we zijn goed bezig!!!


Bossuyt Jeffrey
16-07-2021

Al 60 euro , bedankt! Het is een zeer goed begin!!!


Bossuyt Jeffrey
16-07-2021

Graag delen aub! Alles is welkom. Alsook hebben we met Delrue Anzegem een akkoord dat we 3 camionetten ter beschikking krijgen, en daarmee morgen inzamelingen gaan doen voor kleren, goederen,...


19 donaties
€ 395,00
Doel: € 1.500,00
26%

Deze actie is gesloten.