Doneer zorgmedewerker financieel in nood

Doneer zorgmedewerker financieel in nood | Geld inzamelen
 
 

Hallo, deze actie start ik voor mijn vriendin zorgmedewerker die in de thuiszorg en verpleeghuis werkt afgestudeerd en al 2 jaar in loondienst waar ze dagelijks ouderen verzorgd met liefde. Ze begint de dag met koffie zetten voor haar eerste patient waarna ze haar verzorgingstaken doet zoals wassen van haar patient en drogen en aankleden. Op weg naar haar volgende patient met alzheimer waarbij ze zorgvuldig en begripvol met ze omgaat. Ze staat ook patienten bij op het sterfbed en zorgt emotioneel voor de nabestaanden. Bij een reanimatie waardoor een patient door haar deskundigheid weer tot levenkomt. Sinds enig tijd probeert mijn vriendin hoofd boven het water te houden.

Financieel houd ze net geld over om er van te eten en persoonlijke verzorging van te betalen, want de rest gaat naar de vaste kosten. Haar huis staat al een hele lange tijd leeg; alleen een bank in de woonkamer en een bed in de slaapkamer als meubel staat er.

Wij vinden het erg sneu dat dit mens die als baan voor anderen zorgt en dit met liefde doet en elke dag iets van haarzelf inlevert s'avonds in een klam leeg huis binnenkomt zonder gordijnen. De ramen waarop een stoffen doek op is gespannen. Het is werkelijk sneu om dit te zien.

Het huis is gekocht net voordat alles begon met de inflatie en de huizenprijzen die omhoog vlogen. Nu zou ze het huis nooit kunnen kopen. Het voordeel is dat ze een dak boven haar hoofd heeft. Verder zijn een aantal zaken gekocht zoals een wasmachine, kleine koelkast, bank en de rest mist nog. We zijn op het idee gekomen om een crowfunding te starten en dit te communiceren via deze kanalen.

We hopen dat we het geld kunnen inzamelen om haar huis te kunnen inrichten met alle basisbehoeften erin.

Zoals: eetkamer en stoelen, Salontafel, Kast, tv, tv meubel, tapijt gordijnen etc. Slaapkamers: kledingkast, gordijnen, nachtkastje, tapijt etc

Alles eigenlijk wat een huis nodig heeft willen we voor haar waarmaken. Ik hoop dat jullie ook al is het een klein beetje kunnen doneren aan deze meid, die later misschien aan jou of jou ouders zorg gaat dragen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 3.500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.