Geld inzamelen | Samen Storm blij maken
 

Samen Storm blij maken

Wij willen kleine Storm in het zonnetje zetten na 2 jaar heldenstrijd tegen Acute Leukemie

Beste lieve mensen, familie, vrienden en kennissen en FB-volgers

Deze actie zijn wij gestart voor de dappere kleine man Storm de Goede van 6 jaar. Om hem in het zonnetje te zetten na 2 jaar strijden tegen acute leukemie en om een aantal wensen van hem te vervullen. Daarom vragen wij jullie hulp! 

1. Het grote ‘Ik ben beter!’ FEEST! 🎉

Zoals de meesten van jullie al weten krijgt Storm in de week van 13 november 2017 eindelijk zijn bloemenkraal. De laatste kraal voor zijn lange kanjerketting. Voor hem betekent dit dat hij klaar is met de behandelingen “Dan ben ik eindelijk beter”, vertelt hij nu steeds. Hij heeft het meer dan verdiend om eens goed in het zonnetje gezet te worden!

Ook wij zijn opgelucht om samen met hem een hele zware periode afsluiten. De vele ziekenhuisopnames, chemotherapieën, operaties, ruggepuncties, beenmergpuncties, bloedtransfusies, de pijn en het verdriet. Tijd voor overwinning, vrolijkheid en feest!

Storm kijkt enorm uit naar deze BETERdag. En daarom willen wij hem en Jasmijn vlak na de bloemenkraal een mooi (kinder) BETERfeest geven. Hij heeft een aantal specifieke wensen en we zijn hard bezig om deze te realiseren. Daarnaast willen we veel mensen laten meegenieten van dit moment. De middelen ontbreken om dit groots aan te pakken en daarom zijn we (met spoed) op zoek naar donaties/bijdrages in de vorm van geld. Elke gift is welkom! Helpen jullie mee Storm dit mooie feest te geven?

2. MY SOCIAL BOOK ❤️

Het hele traject van Storm, van diagnose tot bloemenkraal hebben we 2 jaar lang bijgehouden op Facebook. Om onze familie, vrienden en kennissen op de hoogte te houden, maar ook met de gedachte als naslagwerk voor Storm voor later. Voor zijn verwerkingsproces en om te weten wat er nu precies tussen zijn 4de en 6de is gebeurd. En ook om hem te laten voelen hoeveel mensen er met hem en ons meeleefden. We willen dit fysiek gaan laten afdrukken in een Social Book of My Past Book, maar aangezien het heel veel materiaal aan foto’s en teksten is, lopen de kosten best op. Donaties zijn heel erg welkom, zeker omdat we het  echt belangrijk vinden dat dit boek er komt  

3. STOERE KAMER 💪🏻

Storm was net 4 toen hij ziek werd en is ruim 6 nu hij klaar is. Door 2 jaar van ziekte en hectiek binnen ons gezin, heeft hij nog zijn peutermeubeltjes en we willen voor hem een echte stoere jongenskamer gaan maken. Met een groot bed en kasten en planken voor zijn speelgoed en verzamelingen.

Donaties in de vorm van geld, spullen en hulp zijn welkom. Wie helpt mee dit mogelijk te maken? Of wie heeft een gouden tip of heeft contacten om dit mogelijk te maken? Dit heeft geen haast! Mail naar samenvoorstorm@gmail.com

—————————————————————————————

Iedereen die iets voor ons wil en kan betekenen —> Doneren kan via deze site, anomiem of op naam (let op het wordt openbaar gemaakt) Je kunt ook een bedrag rechtstreek overmaken naar de bankrekening o.v.v. “Samen voor Storm” of een email sturen naar samenvoorstorm@gmail.com

Hr A de Goede
NL29 INGB 0006 4390 37

Alvast bedankt, Audrey en Alexander

9 donaties
€ 150,00