Doneer voor goede dieren Doelen

Doneer voor goede dieren Doelen | Geld inzamelen
 
 
Dieren verdienen een thuis.

Sinds enkele jaren zet ik mij op meerdere manieren in voor goede dierendoelen. Een aantal jaren geleden hebben wij onze lieve Chester ( op de eerste foto, en helaas gestorven door FIP ) bij de kittenopvang opgehaald. En wat deden alle vrijwilligers hun best om alle kittens gezond te krijgen, en te socialiseren. Mijn liefde voor de kittenopvang was gegroeit en in de jaren erna strijdvaardiger om het nog beter te kunnen doen!

Zo ben ik ooit mijn/ons bedrijf ( Decorabel ) begonnen om geld in te zamelen voor de Kittenopvang Achterhoek Regio Doetinchem, maar helpen we ook op andere manier. Hoe? Dat leg ik jou graag uit.

Zo heeft een vriendin een actie gestart om honden voer en kattenvoer in te zamelen voor een asiel in Italie. Met super resultaat! Pallets met voer hebben we kunnen vervoeren!

We hebben een couveuse laten maken voor in een dierenambulance , we hebben een grote kooi laten maken incl couveuse! En in de loop der jaren verschillende projecten gedaan om vrijwilligers te voorzien van spullen en materialen.

 

En hoe meer ik zie aan dierenleed, hoe meer ik mij ga inzetten! 

Hoe jullie kunnen helpen?

Sinds het vandaag mijn verjaardag is, en er helaas corona is waardoor ik het niet kan vieren, hoop ik dat jij een cadeautje wilt geven in de vorm van een donatie?

Het geld ga ik gebruiken voor verschillende doelen! Zo weet ik dat de kittenopvang nog spullen nodig heeft ( wat met dit geld gekocht kan worden en we het nieuwe seizoen in April goed kunnen ingaan ) maar ook zwerfkattenhuisjes wil ik gaan helpen.

zwerfkattenhuisjes is opgezet door een lieve man met een hart voor zwerfkatten. Hij krijgt materialen van omstanders om geisoleerde huisjes mee te maken!

Helpen jullie allemaal een beetje mee? 

Iedereen alvast heel erg bedankt! Een goede jaarwisseling en een beter 2021!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.