Doneer voor EIGEN RIJDERS

Doneer voor EIGEN RIJDERS | Geld inzamelen
 
 
HELP DE EIGENRIJDERS DEZE TIJD DOOR TE KOMEN!

ACTIE OM EIGEN RIJDERS (NL/BE) TE HELPEN IN HET TRANSPORT! DIE ZITTEN ALS EERSTE ZONDER WERK

Beste volgers/lezers, Deze tijd is schrijnend voor eigen rijders (zzp-ers); zij kunnen amper het hoofd boven water houden.

Doordat het werk in het transport enorm is afgenomen worden eigen rijders als eerste de dupe; zij worden niet meer ingezet door opdrachtgevers. Kosten voor verzekeringen en wagen lopen wel gewoon door. Al krijgt men enig uitstel, het moet uiteindelijk toch worden betaald. Wij horen verhalen dat men nu onder de armoedegrens komt en dat eigen rijders geen geld meer hebben om voedsel te kopen voor zichzelf en hun gezin. Het gehele transport is een “vitaal beroep,“ dus men valt buiten de boot voor eventuele steun. Als de overheid het gehele transport gaat onderverdelen in soorten transport als auto, koel, bulk en bijvoorbeeld bijzonder transport dan zouden bedrijven die nu nog aan het werk zijn geen vrachten meer uitvoeren. Dit zal niet gebeuren, en daardoor heeft een eigen rijder er geen zicht op gebruik te kunnen maken van de wet NOW-REGELING.

We moeten onze collega’s helpen! Ze staan met de rug tegen de muur en niemand komt voor hen op. Wij starten een actie om geld in te zamelen, zodat we hiermee vervolgens een verdeling kunnen maken tussen eigen rijders van Nederland en België. Chauffeursnieuws/Transporteffect is voor beide landen actief. Geef hieronder een DONATIE! Wekelijks wordt het bedrag en de naam van wie steun heeft ontvangen weergegeven, zodat u kunt zien dat onze bedoelingen eerlijk zijn. DONEER! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.