Doneer sponsoorloop voor het goede doel! | Geld inzamelen
 
 

Doneer sponsoorloop voor het goede doel!

Ik loop zondag 9 april de Marathon van Rotterdam voor de vluchtelingen op Lesbos.

Zondag 9 april loop ik 10 kilometer op de Marathon van Rotterdam voor mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, die alles achter hebben gelaten uit angst en nu vast zitten op een vluchtelingen kamp. Met iedere euro geef je een ontbijtje aan een vluchteling op Lesbos.

Het goede doel: Because We Carry

Because We Carry gelooft dat je zelf de verandering moet zijn die je graag ziet in de wereld. Daarom gaan er via Because We Carry inmiddels wekelijks teams van vrijwilligers naar Lesbos om daar mensen op de vlucht te helpen. Naast het uitdelen van het broodnodige als eten, tenten en droge kleren, proberen de teams van BWC ook een glimlach, respect en wat hoop te brengen. We houden van  daadkrachtige naastenliefde en ons motto is dan ook #‎nietlullenmaarpoetsen.

Help by donating now!

Het geld dat ik met deze sponsorloop ophaal doneer ik aan Team 82 van Because We Carry die in mei vrijwilligerswerk gaan doen op Lesbos. De teams van vrijwilligers zorgen voor hun eigen sponsoring van vlucht en verblijf; elke gedoneerde euro komt zo rechtstreeks bij zijn doel terecht.

Alle kleine beetjes helpen,

Liefs, Miranda Kallenberg

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 5,00