Doneer nu om 'kanker' geneesbaar te maken.!

Doneer nu om 'kanker' geneesbaar te maken.! | Geld inzamelen
 
 
Doneer nu en help mee aan een 'kanker' vrije samenleving!

Tussen zaterdagochtend 18 augustus (04.00 uur) en maandagavond 20 augustus (20.00 uur) probeert Maarten van der Weiden de bekende route met start en finish in Leeuwarden te volbrengen. Het doel van Van der Weijdens tocht is zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

"Op mijn negentiende werd ik ziek en ik had het geluk te herstellen van kanker. Maar ik voel de pijn van de mensen die dat geluk niet hebben. Zo probeer ik iets terug te doen", aldus de openwaterspecialist.

 

Mijn naam is Robert de Vries en ik ga 2000 meter meezwemmen met de olympisch kampioen. Elke deelnemer die mee wil zwemmen, moet 1000,- sponsorgeld meebrengen. Meer mag altijd natuurlijk. Om dit geld binnen te halen doe ik een beroep op jullie vrijgevigheid. Bedenk wel, je doet het niet voor mij, maar voor alle mensen die lijden aan een vorm van kanker.

Persoonlijk heb ik in mijn directe omgeving meerdere mensen zien lijden aan deze vreselijke ziekte die 'kanker' wordt genoemd. Ik vrees dat ik niet de enige ben hierin. Door zoveel mogelijk geld in te zamelen wil ik ook mijn steentje bijdragen. Van dit geld kan het KWF Kankerbestrijding fonds kankeronderzoek doen.  Op de lange termijn zal dit resulteren in betere medicijnen en minder mensen die sterven aan deze vreselijke ziekte.

 

.
03-10-2018

Al het geld dat na de zwem actie van Maarten is binnen gekomen doneer ik aan het Kankerfonds. 

 

Bij deze dank ik jullie allemaal!44 donaties
€ 1.607,00
Doel: € 1.000,00
160%

Deze actie is gesloten.