Doneer een digidossier aan een gedupeerde overheid

Doneer een digidossier aan een gedupeerde overheid | Geld inzamelen
 
 
Help mensen met problemen bij toeslagen, UWV of bijstand. Het kan jou morgen ook overkomen

Iedereen heeft ze gezien op TV, in de krant.... de toeslagen gedupeerden.  Daarbij komend nu problemen met inkomstenbelastingen. Bij UWV en bijstand verloopt het ook niet altijd soepel... 

Het is ingewikkeld allemaal deze systeemproblemen en hartverscheurend. Sommigen zijn alles kwijtgeraakt.

Wij beweren niet de oplossing te hebben maar via donaties voorzien wij deze gedupeerden van een digidossier en support. Daarmee kunnen zaken sneller en makkelijker worden opgelost.

Het zijn er meer dan je denkt. Verborgen in jouw omgeving. Wij signaleren veel schaamte omdat ze door de bomen het licht niet meer zien. Omdat ze niet zeker weten of dat wél of nièt hun schuld is. Omdat dat dat echt zo voelt na stapels post, vorderingen, aanmaning na aanmaning, week na week, maand na maand, jaar na jaar. Overspannenheid. Vanuit onze onafhankelijke positie helpen wij ze de papierwinkel uitzoeken. Niet iedereen is een ster in administratie, en dat geeft niets.

Geef voor een digitaal dossier! Een eerste stap om controle terug te krijgen en vooral ook waardigheid. Velen hebben inmiddels geen inkomen meer of een laag inkomen. En de realiteit is dat iedereen dit kan overkomen.

Er wordt ontzettend veel verwacht aan eigen verantwoordelijkheid, maar tegenwoordig is wet- en regelgeving in sociale zekerheid allesbehalve simpel. Hoger opgeleiden melden zich net zo goed. 

Met een digidossier kun je goed beslagen ten ijs komen bij UWV, gemeente of belastingdienst om zo het tij te keren. Met een digidossier kan een (RVR) advocaat gezocht worden die de zaak sneller kan behandelen. Meestal komen we er wel uit voor die tijd. We verwachten eigen verantwoordelijkheid van mensen in inzet, niet in kunde.

Ook maatschappelijk is het enorm belangrijk om tijdig te helpen deze groep mensen weer operationeel te krijgen. Zo kunnen zij weer iets betekenen voor hun familie en anderen.

Terwijl de overheid met vakantie is, de politiek met reces, werken wij door. Samen met andere hulporganisaties. Wil je je bij ons melden of helpen, zie stichting adviespunt letselschadeslachtoffers voor contactinformatie. Ook zetten wij vrijwilligers in als online coach of om mee te gaan naar (keurings)afspraken bij UWV.

Wij hebben dit opgepakt vanuit onze ervaring met complexe letselschadedossiers omdat er steeds meer verzoeken kwamen vanuit overheidsproblemen. Bij letselschade is er meestal verwevenheid met sociale verzekeringen. Maar het hebben van letselschade is geen vereiste om bij ons terecht te kunnen.

Zeer veel dank alvast~! ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 80.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.