Waardeer Wandelfreaks www.wandelenenreizen.nl

Waardeer Wandelfreaks www.wandelenenreizen.nl | Geld inzamelen
 
 

Waardeer je het werk van Wandelfreaks www.wandelenenreizen.nl? Doneer dan en steun ons werk.

Wandelfreaks is er om jou te inspireren om te gaan wandelen, op reis te gaan en te genieten van de natuur, ook dichtbij huis.

De grote passie van Digna is mensen en vooral kinderen enthousiast maken voor de natuur in de vorm van activiteiten en excursies. Dit kan dichtbij huis in Nederland en België, maar wat ook verder weg in Europa.

Schelpen en fossielen zoeken is zo'n voorbeeld, maar ook spelenderwijs de natuur leren kennen via een app en een spel.

Wandelfreaks www.wandelenenreizen.nl bestaat sinds 2004. Wij willen met onze reisverhalen en filmpjes anderen inspireren om te gaan wandelen en reizen en te genieten van het leven. We geven tips en informatie over de meest uiteenlopende bestemmingen. Dit doen we allemaal zonder hier geld voor te krijgen.

Wij zijn van mening dat Nederland een prachtig land is en dat je in ons eigen land nog heel veel kunt ontdekken. Dat geldt ook voor Europa. Ons continent is zo verschrikkelijk mooi en zo goed bereikbaar, daar zijn we nog lang niet klaar met wandelen en reizen.

Het Caribisch gebied, Afrika en Noord Amerika bezoeken we regelmatig vanwege het werk van Richard. We zijn altijd op ontdekking en genieten met volle teugen van alles wat we mogen ervaren en laten de lezers en de kijkers hier graag van meegenieten. Ondertussen proberen we een goede balans te vinden tussen reizen, het klimaat en de natuur.

Alvast hartelijk dank voor je steun.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.