Donaties lening gezocht.

Donaties lening gezocht. | Geld inzamelen
 
 
Dringend geld nodig voor belasting

Hallo beste lezers,

ik ben op zoek naar geld om mijn opgelegde belastingaanslag te betalen. Nu zul je denken "we moeten allemaal betalen,waarom zou ik geld geven/lenen",maar ik heb een aanslag opgelegd gekregen buiten mijn schuld om. Natuurlijk wl ik betalen maar op dit moment heb ik de middelen (nog) niet en de belastingdienst wil me geen verder uitstel meer geven. De aanslag die ik heb gekregen komt voort uit een fout die mijn boekhouder gemaakt heeft,deze heeft toendertijd voorgesteld om mijn eenmanszaak om te zetten naar een VOF omdat dit aantrekkelijker zou zijn. Ik ben ermee accoord gegaan omdat ik er vanuit ging dat zij wel wist of dit wel of niet kon,hoe fout was dat om dit te denken!

Na een onderzoek bleek dus dat dit niet de juiste manier was en kreeg ik een aanslag over 4 jaar. Natuurlijk blijf ik altijd verantwoordelijk,maar je zou er toch vanuit mogen gaan dat als je boekhouder zoiets voorsteld dat dit dan juist is. Om een lang verhaal kort te maken heb ik nu dringend 50000 nodig,liefst binnen twee weken. Donaties zijn natuurlijk welkom,maar ook ben ik bereid om te lenen en terug te betalen zodra ik weer als zzp'er aan de slag ben(dit zal binnenkort zijn). Ik heb nu wel werk,maar daar kan ik alleen mijn vaste lasten van betalen.

Neem gerust contact op en hopelijk kan ik binnenkort weer rustig slapen,want dit zwaard van damocles wat boven mijn hoofd hangt zorgt ervoor dat ik zwaar in de stress zit. Ik wil niet zielig doen maar ik ben ook hartpatient en de stress en het slechte slapen is niet bevorderlijk voor mijn gezondheid.

Alvast bedankt!

Groeten,

Rob

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.