Donatie voor NederlandFeest.nl De feestdagensite | Geld inzamelen
 
 

Donatie voor NederlandFeest.nl De feestdagensite

Steun NederlandFeest.nl voor behoud van Zwarte Piet en andere tradities

 

Update augustus 2020: NederlandFeest moet het nu zonder Facebook en Instagram doen. We zijn er nog wel op Parler. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws hierover. Jouw donatie is dus nu nog harder nodig. De site moet nu meer moeite doen om mensen van onze feestdagen te laten genieten. Help mee. Doneer! Dank dank dank!

NederlandFeest.nl is in 2017 gestart met het doel onze Nederlandse traditionele feestdagen te behouden. Hoe doen we dat? Door berichten te plaatsen over gave traditionele intochten van Sinterklaas met Zwarte Piet bijvoorbeeld. Of leuke, interessante weetjes over Pasen, Kerst, Oud & Nieuw en vuurwerk. Ook geven we aan waar jij het beste kunt shoppen als je van traditionele feestdagen houdt.

Het beheer van deze website kost veel tijd en geld. Verder heb ik grotere plannen met deze website. Zo wil ik me laten zien bij intochten van Sinterklaas, bij paasvuren, op kerstmarkten en ga zo maar door. En dat kost allemaal veel geld.

Verder beheer ik diverse sociale media. Ik doe dat in mijn vrije tijd. Belangeloos. Met slechts 1 doel: het behoud van de feestdagen zoals wij die kennen. Bij ons heet de kerststol dus gewoon kerststol. Zwarte Piet is er ook gewoon bij. En vuurwerk? De beste aanbiedingen vind je ook op de website en de sociale media van Nederland Feest!

Alleen met jouw steun kunnen we van elke dag een feestdag maken. Help dus mee! Dat kan al met een hele kleine bijdrage. Elke bijdrage is mooi meegenomen. En hoe meer er binnenkomt, hoe meer ik kan doen. Zo heb ik plannen om videoproducties te maken, maar ook dat kost natuurlijk veel tijd en geld. Ook een podcast behoort tot de mogelijkheden. Alleen met jouw hulp, kan dit!

NederlandFeest.nl
10-11-2019

De eerste donaties zijn binnen! Hartelijk dank. Maar om de site verder te verbeteren is er veel meer nodig. Kunnen we met jouw donatie reclamevrij worden?
En kunnen we door jouw bijdrage een podcast starten? Geef gul, voor het behoud van onze tradities en feestdagen. Hartelijk dank!


 

Laat een reactie achter

11 donaties
€ 155,00