Donatie voor ahmed ouldaomar | Geld inzamelen
 
 

Donatie voor ahmed ouldaomar

Noodoproep voor mijn schoonbroer ahmed ouldaomar. Hij heeft met spoed hulp nodig.

Lieve mensen,

Mijn schoonbroer is enige tijd geleden getroffen door suikerziekte, sinds vorig jaar zijn daardoor zijn nieren gestopt met functioneren en is hij blind geworden aan 1 oog.

Nu is het zo hij woont in Nador- Selouane en er is geen verzekering die hem accepteerd.

Daardoor moet hij zelf zijn medecijnen bekostigen.

Via een liefdadigheidsinstelling krijgt hij 10 dialyses per maand vergoed, dit is helaas niet voldoende. Zijn l bloed word dus niet voldoende gereinigd.

Hij houd heel veel vocht vast, wat zijn dagelijkse functioneren nog meer belemmert, ook maakt zijn lichaam niet voldoende bloed aan.

Via het ziekenhuis krijgt hij geen tot niet voldoende informatie om zijn suiker onder controle te houden

Ook heeft hij niet de midellen om dit te controleren, zijn suiker is regelmatig te laag. Hij kan niet kijken hoeveel hij dus moet bijspuiten.

Voor eventuele uitslagen van zijn bloed die gedaan moeten  worden moet hij €200 per maand betalen, dit is voor hem niet te betalen.

Ook staat hij niet op de lijst voor een donornier omdat hij daarvoor moet betalen en als hij dan op de lijst komt, moet hij zelf de de donor en operatie betalen.

Vandaar lieve mensen vraag ik jullie om mijn schoonbroer te helpen door massaal met zijn allen te bidden en te doneren. 

Al is het maar dat hij op zijn minst zijn medicatie en ziekenhuiskosten kan betalen en zo alles onder controle te krijgen, zodat zijn lichaam en gezondheid niet nog verder achteruit gaat en zeker niet met hoge snelheid.

Met voorbaat dank van het lezen van mijn oproep en steun.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

13 donaties
€ 140,00