Geld inzamelen | Donateurs gezocht, lees het verhaal alstublieft.
 

Donateurs gezocht, lees het verhaal alstublieft.

Beide ouders overleden 23 dagen na elkaar.

Mijn hele goede vrienden (3 broers) zijn op 13 Januari jl. hun vader verloren aan een vreselijke ziekte.

Alsof dat niet heftig genoeg was overleed PLOTSELING ook nog eens hun moeder op 5 Februari jl.

23 dagen na elkaar..... 1 groot drama! 

Beide ouders waren wel verzekerd voor de uitvaart maar voor heel weinig geld, onderverzekerd dus! Dit wwisten ze niet, laten e rusten maar hun zonen zouden ze nooit zo achteerlaten dit geweten te hebben dat ze onderverzekerd waren. wij dachten dat beide ouders voor 6300 euro verzekerd waren maar bij inzien van de papieren schrokken wij allen! 2300 euro per persoon was het. Niet wetende natuurlijk dat ook de moeder van de  jongens zo snel achter de vader aan zou gaan. PPFFFF wat vreselijk! Alle donaties zijn zeer welkom en worden heel erg gewaardeerd!

Nu is het grootste probleem dat het op de 3 zonen terecht komt maar zij kunnen dit bedrag nooit bij elkaar krijgen, zo graag zij dit ook willen voor hun overleden ouders.

Gemiddeld kost een crematie per persoon al snel 5000 euro, met een bakje koffie na de crematie uiteraard. De zonen hebben bewust GEEN cake of broodjes gedaan bij de koffie want dit kostte nog zoveel meer dus dat is dan ook niet van toepassing geweest. Enkel een kopje thee of koffie.

Ik, als hele goede vriendin van de zonen, zet deze actie op omdat ik hoop dat de crematies betaald kunnen worden. ik vind dit vreselijk! 23 dagen na het overlijden van vader overlijd ook moeder.

Opeens weeskinderen, het breekt mijn hart!!!

De jongens zijn 23, 21 en 18 jaar. Ik hoop echt via deze weg dat er toch nog goede/lieve menen zijn die mijn goede vrienden willen doneren. Hun, maar ook mijn dank zou bijzonder groot zijn en wordt zeker heel erg gewaardeerd.

 

Hartverscheurend verhaal, ik weet het.

Ik ben zelf ook kapot van verdriet. 

 

Ik hoop zo dat dit goed komt....

Liefs, veel liefs Esmee.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.