DoesSouf | Geld inzamelen
 
 

DoesSouf

Morgen is niet beloofd Soufiane Elazizi

SCA Type 2

Op 18 jarige leeftijd heeft Soufiane Elazizi te horen gekregen dat hij lijdt aan de zeldzame ziekte SCA-Type 2. Een ziekte die ervoor zorgt dat de communicatie tussen zijn zenuwen en spieren wordt verslechterd. Het gevolg is dat zijn spieren moeilijk beheersbaar worden. Op de lange termijn zal dit betekenen dat hij geen controle meer heeft over bepaalde spiergroepen. Mensen met de ziekte worden niet oud. 

Souf is op TV geweest bij het programma: “Ik durf het bijna niet te vragen.” Hier heeft Souf verteld dat hij graag nog een aantal doelen heeft die hij wil verwezenlijken, namelijk:  Geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte. Hij heeft zijn vader, zus en twee ooms verloren aan de ziekte. 

Soufiane heeft van 2011 tot 2016 op De Rotonde als middelbare school gezeten en werkt sinds 2017 bij de AH Valkeniersplein. De Rotonde, Albert Heijn Valkeniersplein, collega's en vrienden van Souf werken nu samen om zoveel mogelijk geld voor onderzoek naar zijn ongeneeslijke ziekte op te halen. School organiseert een sponsorloop, een zwemwedstrijd, een bingo en nog zoveel meer. Albert Heijn gaat met 3 winkels in Breda een inzamelingsactie houden en zal Souf's favoriete gerecht promoten en aandacht aan al haar klanten vragen. Collega's van souf halen geld op onderling en de vrienden van Souf houden met spontane fooienacties overal en nergens geld op.

Zijn wens om een parachutesprong te maken staat gepland, dankzij Laura, die spontaan na het zien van het TV programma reageerde. 

Help jij Souf zijn droom te verwezenlijken nu het nog kan? 

 

Alle kleine beetjes helpen!

 

”Morgen is niet beloofd.” - Soufiane Elazizi

Albert Heijn en De Rotonde
10-11-2019

10-11-2019

 

Vanaf 11 november 2019 sluiten we de doneeractie.

Ondertussen is er mede dankzij jullie donaties €27229,31 aan het Radboud ziekenhuis in Nijmegen overgemaakt. Dat is veel geld voor onderzoek!

Dit was een van de wensen van Souf.

Dankzij vrijwillige donaties van diverse vrienden en bedrijven heeft hij meerdere wensen dit jaar mogen invullen. Hij sprong uit een vliegtuig met parachute, dankzij Laura.

Hij heeft geracet op het circuit van zandvoort, dankzij Michel Bleekemolen.

Hij was bij een show van Johnny de Mol, dankzij Johnny

Hij ging naar Mekka met zijn moeder, dankij zijn vrienden

Hij ging naar voetbalwedstrijden, dankzij Coca Cola

Hij ging viral op FB, werd een ster op Insta, Glennis Grace kwam hem knuffelen, andere artiesten spraken boodschappen in, hij werd rond gereden door een chauffeur met de #DOESSOUF mobiel (Mercedes AMG C63), hij heeft honderden #Doessouf shirts verkocht.

Dit is wat hij allemaal deed, en wat hij nu gaat doen is onzeker, de ziekte helpt hem niet, maar dankzij de actie en jullie donaties, lacht hij elke dag en zegt: Leef vandaag, want morgen is niet beloofd!

 


Albert Heijn en De Rotonde
25-05-2019

Lieve, lieve mensen...

 

Wat gaan we hard, dank, dank!

We hebben ons streefbedrag maar beetje aangepast.

 

Leef vandaag, morgen is niet beloofd - Soufiane Elazizi


Albert Heijn en De Rotonde
21-05-2019

Lieve mensen,

 

De reactie's zijn hartverwarmend, Soufiane is helemaal blij en kan niet stoppen met lachen.

Hij vraagt zich af waar alle donaties vandaan komen, dus noem je woonplaats, ook als je anoniem doneert.

En de link delen is natuurlijk heeeel lief!

Leef vandaag, morgen is niet beloofd.  - Soufiane Elazizi 

Laat een reactie achter

1480 donaties
€ 21.003,00
Doel: € 15.000,00
140%