DoesSouf | Geld inzamelen
 
 

DoesSouf

Morgen is niet beloofd Soufiane Elazizi

SCA Type 2

Op 18 jarige leeftijd heeft Soufiane Elazizi te horen gekregen dat hij lijdt aan de zeldzame ziekte SCA-Type 2. Een ziekte die ervoor zorgt dat de communicatie tussen zijn zenuwen en spieren wordt verslechterd. Het gevolg is dat zijn spieren moeilijk beheersbaar worden. Op de lange termijn zal dit betekenen dat hij geen controle meer heeft over bepaalde spiergroepen. Mensen met de ziekte worden niet oud. 

Souf is op TV geweest bij het programma: “Ik durf het bijna niet te vragen.” Hier heeft Souf verteld dat hij graag nog een aantal doelen heeft die hij wil verwezenlijken, namelijk:  Geld ophalen voor onderzoek naar de ziekte. Hij heeft zijn vader, zus en twee ooms verloren aan de ziekte. 

Soufiane heeft van 2011 tot 2016 op De Rotonde als middelbare school gezeten en werkt sinds 2017 bij de AH Valkeniersplein. De Rotonde, Albert Heijn Valkeniersplein, collega's en vrienden van Souf werken nu samen om zoveel mogelijk geld voor onderzoek naar zijn ongeneeslijke ziekte op te halen. School organiseert een sponsorloop, een zwemwedstrijd, een bingo en nog zoveel meer. Albert Heijn gaat met 3 winkels in Breda een inzamelingsactie houden en zal Souf's favoriete gerecht promoten en aandacht aan al haar klanten vragen. Collega's van souf halen geld op onderling en de vrienden van Souf houden met spontane fooienacties overal en nergens geld op.

Zijn wens om een parachutesprong te maken staat gepland, dankzij Laura, die spontaan na het zien van het TV programma reageerde. 

Help jij Souf zijn droom te verwezenlijken nu het nog kan? 

 

Alle kleine beetjes helpen!

 

”Morgen is niet beloofd.” - Soufiane Elazizi

Albert Heijn en De Rotonde
25-05-2019

Lieve, lieve mensen...

 

Wat gaan we hard, dank, dank!

We hebben ons streefbedrag maar beetje aangepast.

 

Leef vandaag, morgen is niet beloofd - Soufiane Elazizi


Albert Heijn en De Rotonde
21-05-2019

Lieve mensen,

 

De reactie's zijn hartverwarmend, Soufiane is helemaal blij en kan niet stoppen met lachen.

Hij vraagt zich af waar alle donaties vandaan komen, dus noem je woonplaats, ook als je anoniem doneert.

En de link delen is natuurlijk heeeel lief!

Leef vandaag, morgen is niet beloofd.  - Soufiane Elazizi 

Laat een reactie achter

1468 donaties
€ 20.822,00
Doel: € 15.000,00
138%