Dit kan niet door de beugel

Dit kan niet door de beugel | Geld inzamelen
 
 
Doneer voor een beugel

Rond de zorg zijn er bizarre regelingen door de politiek in het leven geroepen.
Neem de regeling voor wanbetalers. De naam op zich is al vreemd, want in mijn optiek is een wanbetaler iemand die niet WIL betalen. Maar ook de overheid houdt er van, als het ze zo uitkomt, iedereen in hokjes onder te delen.

Veel mensen, en dat worden er alleen maar meer, KUNNEN de zorgverzekering niet meer betalen. Die zogenaamde marktwerking werkt niet! We moeten weer terug naar het ziekenfonds. Die marktwerking is er alleen maar gekomen zodat de rijken minder kunnen betalen. De armen worden de dupe, maar dat is geen nieuws meer in dit land.

In plaats van mensen die de zorgverzekering niet meer kunnen betalen te helpen, heeft men er voor gekozen om de premie te verhogen!? Er wordt zelfs een boete opgelegd.
Switchen naar een goedkopere zorgverzekeraar kan dan ook al niet meer. Daarnaast zijn de extra verzekeringen, die mensen juist hebben genomen om de te hoge kosten voor hen te beperken, dan ineens stop gezet.
Het is een regeling geworden die mensen nog verder in de financiële zorgen stort.

Een gezin neemt een extra tandartsverzekering. Dit omdat ze de hoge kosten voor een beugel voor hun kinderen niet zomaar in een laatje hebben liggen. Kunnen ze hun basisverzekering niet meer betalen en lopen ze een achterstand op, dan vervalt per direct ook die tandartsverzekering.
En wie zijn daar de dupe van, de kinderen. Geen beugel voor hen!

DAT KAN NATUURLIJK NIET DOOR DE BEUGEL

Als er voor asielzoekers gratis zorg gegeven wordt, zou dit zeer zeker voor alle kinderen in dit land ook zo moeten zijn. Een groot aantal van hen heeft er veel geld voor over gehad om hier terecht te komen. En die krijgen hier dan gratis een zorgverzekering. Dat zou dan ook moeten gelden voor de eigen burgers die onvoldoende financiën hebben.
Een fatsoenlijke regering zorgt er voor dat ieder kind de zorg krijgt die het nodig heeft. Een kind mag er nooit de dupe van worden dat de ouders in de financiële problemen zijn gekomen.

Ik ben een tijdje terug in contact gekomen met een gezin. Dat gezin heeft ook financiële problemen en die help ik waar ik kan. Voor de oudste, een jongen, heb ik nu deze doneeractie gestart.
Hij moet eigenlijk een beugel, echter daar zijn de middelen niet voor. Ze zitten in die speciale, bizarre regeling die de overheid heeft verzonnen. Dus ook geen extra tandartsverzekering meer om de kosten daarvan op te kunnen vangen.
Zo'n beugel kost als het tegen zit zo'n 3000 euro. Tijd dus om in actie te komen, want met zijn allen kunnen we toch voorkomen dat het kind de dupe gaat worden. Anno 2019 kan dat toch niet!

Het lijkt mij dat er toch wel 300 mensen te vinden zijn die een tientje willen storten? Indien er meer donaties komen, ga ik kijken welk kind ik nog meer kan behoeden om buiten de boot te vallen.
Deel deze actie op social media en stort een bedrag!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.