Speciale dansvloer voor mensen met gehoorbeperking | Geld inzamelen
 
 

Speciale dansvloer voor mensen met gehoorbeperking

Tril vloer voor doven en slechthorenden disco zonder drempels in de AFAS live

ik ben Ricardo DJ cripple x oprichter van Stichting cripple x Entertainment.

Met de stichting zet ik mij in om het uitgaansleven voor mensen met een beperking te bevorderen.

Ik ben met dit initiatief begonnen omdat ik uit eigen ervaring weet dat het uitgaansleven voor mensen met een beperking niet zo toegankelijk is als dat wij allemaal denken.

Ik ben sinds mijn geboorte lichamelijk gehandicapt en mijn beperking heeft mij eigenlijk nooit weerhouden om positief in het leven te staan.

Zelf treed ik op als DJ cripple x.

Ongeveer 3 jaar geleden ben ik begonnen met het organiseren van Disco zonder drempels on tour dit in de locatie Purmerend voor podium P3.

Ik ben dit begonnen omdat ik dus uit eigen ervaring weet dat het lang niet altijd zo toegankelijk is in het uitgaansleven als dat we allemaal denken, Daarnaast zijn er ook een hoop mensen die vanwege hun beperking ook niet kunnen uitgaan in een reguliere uitgaansgelegenheid door verschillende verzetten.

Dit kan te maken hebben met het feit dat bijvoorbeeld mijn epilepsie heeft en niet tegen laserlichten kan en op stroboscoop, ondanks deze problematiek wil deze groep wel uit en daarvoor heb ik het evenement Disco zonder drempels on Tour In het leven geroepen.

Ik ben namelijk van mening dat dit evenement voor iedereen landelijk toegankelijk moet zijn met een beperking.

Vandaar dat ik met een unieke initiatief ben gestart om volgend jaar 13 september aanstaande de eerste landelijke editie van Disco zonder drempels on Tour In de AFAS live te laten plaatsvinden.

Hiervoor is alle steun absoluut noodzakelijk en alle hulp is dus van harte welkom.

De AFAS live ondersteunt dit prachtige initiatief.

Maar om dit alles te kunnen realiseren doe ik een oproep aan alle bedrijven particulieren en stichtingen om het gevraagd een beetje bij elkaar te krijgen.

Om op deze manier hopelijk het eerste grootste landelijke dansspektakel voor mensen met een beperking te kunnen organiseren.

Dansen is namelijk leven leven hoor je met plezier te kunnen doen.

vandaar dat ik dus ook een speciale dansvloer wil laten plaatsen voor mensen met een auditieve beperking.

Want ook deze doelgroep wordt vaak vergeten maar houden ook absoluut van uitgaan.

door middel van het plaatsen van een speciale dansvloer met ingebouwde verlichting en trilling en de bijbehorende geurmachines die geurtjes geven bij de muziek wat op dat moment gespeeld wordt, is het voor deze groep dus ook mogelijk om te kunnen genieten van deze fantastische middag.

Ik hoop dat jullie mij alsjeblieft hiermee zouden willen helpen! Iedereen die een donatie doet krijgt een treinkaartje als je hieraan bijdraagt.

Om alles te kunnen realiseren is jullie steun dus hard nodig..

Laat je hart spreken en ondersteunt dit project zou om op deze manier dit evenement te kunnen laten plaatsvinden.

Hartelijke groeten Ricardo Stichting cripple x Entertainment DJ cripple x

Riccardo9 Arcari
26-01-2020

Op dit moment zijn we bezig met het vastleggen van alle afspraken om dit grote evenement mogelijk te maken hallo donaties zijn nog steeds van harte harte welkom.want door al jullie donaties is het mogelijk dat mensen met een beperking naar het grootste feest kunnen voor mensen met een beperking in de AFAS live 

Laat een reactie achter

10 donaties
€ 1.185,00
Doel: € 3.000,00
39% / 226 dagen te gaan

Deze actie is gesloten.