Geld inzamelen | Dina en haar chronische blaasontsteking
 
 

Dina en haar chronische blaasontsteking

Help jij dina met haar blaasontsteking

Dina was net 6 jaar en had erge pijn aan haar blaas, wat maar niet over wilde gaan. In eerste instantie dachten we een ‘onschuldige’ blaasontsteking. Hiermee zijn we naar de dokter geweest en bleek dat ze een nierbekkenonsteking had. Hiervoor moest ze naar het ziekenhuis, infuus, onderzoeken, scans, antibiotica, bekkenfysio’s plasstraining etc. En dit allemaal telkens weer opnieuw, maar helaas zonder resultaat.


Dina kreeg antibiotica en telkens na de antibioticakuur begint het hele gedoe weer helemaal opnieuw waardoor het lieve meisje ander gedrag vertoont zoals futloos en moe, concentratieproblemen op school.


Als ouders weten we niet meer wat we kunnen doen, het liefst zien we weer een vrolijk meisje zonder blaasonsteking en zonder nierbekkenonsteking. 


Nu kwam ik erachter dat ze in Georgië fagen ontwikkeld hebben. Dit zijn kleine virussen die de slechte bacteriën opeten. Ook kunnen ze geen resistentie ontwikkelen en tasten de darmflora niet aan. Fagen komen meer en meer in de belangstelling als serieus alternatief voor antibiotica. 


Wij zijn ons in deze behandelmethode gaan verdiepen en hebben inmiddels contact met het behandelcentrum Eliavia Instituut in Tbilisi, de hoofdstad van Georgië. We hebben een urinemonster opgestuurd en daaruit is gebleken dat Dina geschikt is voor een behandeling. Deze behandeling wordt in Nederland helaas niet vergoed door de zorgverzekering. Het hele traject kost ongeveer € 8.500,-. Zelf hebben we wat geld hiervoor gespaard maar willen met deze actie proberen om het streefbedrag te behalen.


Dus lieve mensen vraag ik jullie om astublieft te doen. Barakallahu feekom. Alvast heel erg bedankt voor uw donatie! Bent u niet in staat te doneren verspreid dan op zijn minst deze link!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

26 donaties
€ 302,00
Doel: € 8.500,00
3%