Dierzaam Doneren voor affiches bekendheid in NL | Geld inzamelen
 
 

Dierzaam Doneren voor affiches bekendheid in NL

Dierzaamheid bewustwording creëren van dieren door het verspreiden van positivisme !

Wie: Ik ben Pascalle van Rietschoten en ik ben als Dierzaamheidscoach de initiatiefnemer van Stichting DoeDierzaam!

DoeDierzaam wil op een positieve manier de aandacht vestigen op de staldieren in de bio industrie die als enig doel hebben om verwerkt te worden tot producten.

Omdat de meeste mensen eigenlijk niet zo stil staan bij het bestaan van deze dieren is de norm vervaagd. Het besef dat een dier energie heeft geleverd voor jouw eten is bij de meesten dan ook niet meer aanwezig.

Die norm mag wat DoeDierzaam betreft heel snel veranderen !

Niet alleen wij vinden dat deze dieren een betere plek verdienen in onze samenleving. Want we merken dat veel mensen het hier wel mee eens zijn maar dat het vooral ook wel gedoe is hoor, dat bewust worden....

En zie hier, onze schone en Dierzame taak;

Dieren geven ons veel en in plaats van alleen te nemen kunnen wij ze iets terug geven als mens. Door bewustwording te creëren een stukje dankbaarheid te tonen. De vanzelfsprekendheid eraf te halen. Daarom is het nodig om de term Dierzaamheid net zo normaal te laten zijn als duurzaamheid

Dit gaan we doen door veel positieve aandacht. Door middel van mooie beelden, foto's, verhalen, filmpjes, plaatjes en pakkende teksten. Met de focus op positivisme, liefde en humor.  We zoeken de samenwerking op met boeren en veehouders die met liefde respect en dankbaarheid met de dieren omgaan en ze niet enkel zien als een product.

Heel veel bewustwording creëren in onze samenleving door middel van affiches en posters die we door heel het land zichtbaar gaan maken. En we willen veel andere positieve projecten opstarten.

Zo gaan we een groot publiek bereiken en kunnen wij met zijn allen het verschil gaan maken om deze norm te veranderen. Zodat het voor iedere consument die wel anders wil wat minder gedoe wordt.... Om Dierzaam te zijn.

DoeDierzaam doet dit met liefde voor dier en mens en heeft als doel de megastallen en de schaalvergroting de geschiedenisboeken in te laten verdwijnen.

Doe mee, DoeDierzaam !

 

 

WAAROM:   

Eigenlijk is het idee heel simpel. Ik denk dat we met het verspreiden van positieve en lieve dingen meer gaan bereiken in de wereld, en dat we in onze samenleving toe zijn aan meer positivisme en liefde.

Mijn motivatie om Stichting DoeDierzaamte beginnen is dan ook dat ik er in geloof dat we met mooie en positieve initiatieven deze veranderingen kunnen gaan bewerkstelligen.

Wanneer we goed zorgen voor de wereld, voor de dieren, voor onszelf en voor elkaar, dan kunnen we samen de wereld weer een stukje  mooier maken.

Stel je voor dat we dus gewoon de CO2 uitstoot flink gaan verminderen. Gewoon door mooie initiatieven. Zo zorgen we met zijn allen ook voor onze planeet en kunnen we deze straks met trots doorgeven aan de volgende generaties.

Dus wat Doe Dierzaam betreft. Met liefde en respect zorgen voor de dieren, hun intrinsieke waarde weer zien. Gedomesticeerd of niet, wij hebben ooit de kaders aangebracht tussen eetbare en niet eetbare dieren. Laten we ons daar weer bewust van worden, want pas als je dat weer door krijgt, dat echt in je opneemt, door middel van mooie beelden, lieve en grappige teksten en boodschappen, dan pas kunnen er veranderingen gaan plaatsvinden, daar ben ik van overtuigd!

Waarom ik dit vooral wil uitdragen is “ keep it simple” De eenvoud van de gedachte van wat vlees ook alweer is, dus een mooi en kwetsbaar wezen dat gedood is voor jou zodat je het op kunt eten. Te vaak denken we hier niet eens bij na terwijl deze dieren dat wel verdienen.

Eten moet niet alleen met liefde zijn bereid maar ook met liefde zijn behandeld, with or without meat!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

19 donaties
€ 405,00
Doel: € 30.000,00
1%