Dierenvoedselbank heeft uw hulp nodig!! | Geld inzamelen
 
 

Dierenvoedselbank heeft uw hulp nodig!!

geld inzameling voor een dierenvoedselbank

Hallo ik zou mijzelf even voorstellen!

Ik ben Marloes 20 jaar oud en ben student in de verzorging.
Zelf heb ik een klein hondje wie ik natuurlijk alle liefde, aandacht en de benodigde zorg wil geven. dit is niet voor iedereen van zelfsprekend en vandaar deze groep(wat voor mij een project zou worden).

Dierenvoedselbank wat houdt dit nu in ?
Wanneer ik om mij heen kijk zie ik hier en daar wel eens berichten voorbij komen waarin beschreven wordt dat mensen een nieuw huisje zoeken voor hun huisdier. Hiervan is het 9/10 keer omdat mensen hier gewoon weg een verkeerde inschatting mee maken en gewoon niet aan voldoende voer kunnen komen of aan speelgoed spulletjes voor de dieren. Nu is mijn idee dat mensen in mijn vriendenlijst maar ook in die van u spulletjes bij mij kunnen inleveren op het moment dat het niet meer gebruikt wordt zodat ik ga kijken naar gezinnen wie dit echt heel hard kunnen gebruiken. Denk hierbij aan speeltjes, voer, hondenriemen/halsbanden maar ook eventuele hokken of bakken zijn van harte welkom!!

natuurlijk hoop ik dat dit project goed gaat lopen zodat wij samen met elkaar niet alleen voor de mensheid zorgen maar ook voor de dieren om ons heen, dit kan ik natuurlijk niet alleen en kan hierbij alle hulp gebruiken!

 

 

https://www.facebook.com/Dierenvoedselbank-We-Care-589036698106722/ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.