Dierenstichting Nederland Help onze honden!

Dierenstichting Nederland Help onze honden! | Geld inzamelen
 
 
Geld nodig om zwerfhonden in Roemenië op te vangen en te verzorgen.

Dierenstichting Nederland zet zich in voor kansarme honden uit Roemenië. De mensen en stichtingen waar wij mee samenwerken vangen de zwerfdieren of gedumpte honden in het buitenland op en geven hen de eerste en vaak hoognodige (medische) zorg. Wij zorgen er vervolgens voor dat ze naar Nederland kunnen komen en proberen zo snel mogelijk een warm, geschikt en bovenal liefdevol mandje voor ze te vinden. 

Op de opvanglocaties in het buitenland zijn de voorzieningen erg sober. De vrijwilligers zijn volledig afhankelijk van donaties van de samenwerkende stichtingen en natuurlijk van bedrijven en particulieren die de honden een warm hart toedragen. Alleen met extra financiële hulp kunnen zij hun werk blijven voortzetten.

Er zijn veel financiële middelen nodig om in de zorg van de honden te kunnen voorzien.
Denkt u hierbij aan:

- De huisvesting in de pensions

- De kosten van medicijnen, vaccinaties, dierenartsbezoeken en operaties

- Aanschaf van manden, dekens, reisbenches

- Voer

- Vervoerskosten naar Nederland

 

Naast de hulp bij het dekken van hierboven genoemde kosten die gemaakt worden bij onze partners in het buitenland zullen uw donaties ook worden ingezet voor noodgevallen die zich in Nederland kunnen aandienen en waarbij wij honden van hulp kunnen voorzien.

 

Namens de honden, die een tweede kans zo verdienen, bedankt! 

 

Voor meer informatie over Dierenstichting Nederland verwijzen wij u door naar onze website. http://dierenstichtingnederland.nl/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
46 donaties
€ 598,00