Dierenartskosten hondje van mijn buurman | Geld inzamelen
 
 

Dierenartskosten hondje van mijn buurman

Meneer leeft van de voedselbank, maar hondje kosten honderden euro's

Ik plaats deze oproep voor mijn buurman.Hij leeft door omstandigheden van een minimum en 'haalt' voedsel van de voedselbank. Dit zegt natuurlijk al genoeg over zijn situatie. Hij heeft een erg leuke, jonge en speelse hond. Dit beestje is meeneer zijn allerbeste maatje en wellicht ook 1 van de weinige dingen die hij heeft. Hij wandelt er -zogezegd- dag en nacht mee. Maakt niet uit waar ik ben, ik kom hem altijd ergens wandelent met de hond tegen. Ze genieten van elkaar en zijn elke dag kilometes op pad!

Meneer is in staat om zijn hond te voorzien van dagelijkse kosten zoals voer, vlooien- en tekenmiddel en vacinatie(s). Maar helaas trof ik meneer van de week slecht aan: De hond had een dikke onderbek die niet meer sloot op de bovenkaak. Volgende dag was het halve gezicht opgezet en liet het alles uit haar bekkie lopen, ook in de keel was een dikke bal te zien. Ik zei tegen hem dat ze vast gestoken was en naar de dierenarts zou gaan voor een "anti-spuit". Hij keek het nog even aan maar als het niet beter werd, ging hij langs. De volgende dag was het al zover, naar de -goedkoopste- dierenarts in de buurt.. Helaas was het erger als we beiden dachten, een abces die op knappen stond.. MOEST de volgende dag geopereerd worden.

Die nacht knapte het abces al en de volgende dag werd het beestje geopereerd en moest wegens krabben met een kap op lopen. Prima, 260€ achter de wagen, maar hondje geholpen en baasje zogezegd maar even op droog brood. Maar zoals hij zelf zei, ik heb er alles voor over alleen ik heb niks meer..

Het zou na 1 week dicht moeten gaan, maar inmiddels zijn we 3 weken verder en het is nogsteeds niet dicht.. sterker nog, de wond word weer dikker en groter. Wellicht gaat het verhaal opnieuw beginnen. Om deze meneer te helpen en een hart onder de riem te steken wil ik jullie vragen en kleine bijdrage te leveren waarmee ik hem namens deze Doneeractie mee kan verassen. Ik hoop op jullie steun.

*Omdat mijn buurman dit niet weet en ik hem erg graag wil helpen, heb ik geen fotos geplaats omdat hij hier niet mee te koop wil lopen. Ik vind dat hij én zeker zijn hondje het verdienen om geholpen te worden. Helaas kunnen de dierenvrienden van de dierenambulance, dierenbescherming en de gemeente mij/hem niet helpen... jullie wel?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.