Dierenarts kosten voor Poekie.

Dierenarts kosten voor Poekie. | Geld inzamelen
 
 
Dierenarts kosten voor Poekie.

Beste Allemaal,

Mijn lieve poes Poekie had afgelopen Woensdag avond een grote wond aan haar linker poot (achter) toen ze thuiskwam. Dat wond bloedde heel erg hevig. Ik hoorde bij de dierenarts hoe erg het was. Haar voetzooltje was half los. En daarom bloedde het ook heel erg hevig. Ze moest geopereerd worden om dat zooltje te redden. Dag daarop mocht ze weer naar huis met pijnstillers en antibiotica kuur. Vrijdag had mijn Poekie een controle bij de dierenarts. De dierenarts haalde dat verband eraf en het ging gelijk weer mis. Dat wond begon weer hevig te bloeden.  Ze moest daar blijven voor nog een ingreep onder de narcose. Diezelfde avond kom ik haar weer meenemen naar huis. Nu moet ik haar tot Woensdag in de bench houden. En Woensdag horen wij meer dat de tweede ingreep wel geslaagd is.

De rekening van de dierenarts was behoorlijk hoog, totaal is het tot nu toe €428,55. Ik heb zelf €175.00 kunnen sparen. Dus er is nog € 253.55 nodig om dat rekening te voldoen. Ik heb €275,- als streefbedrag ingevuld omdat ik ook kosten moet betalen aan deze donatie site.

Daarom vraag ik - met de nodige gène - hulp aan jullie.
Hoe klein het bedrag ook is het zou mij gigantisch helpen.

Alvast SUPER bedankt aan allen die mij willen helpen!

Foto 1 is Poekie toen zij nog niets had.

Foto 2 is Poekie na de eerste operatie.

Foto 3 is Poekie toen ze net thuis was. Ze viel als een blok in slaap.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 275,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.