Dierenarts kosten steffa

Dierenarts kosten steffa | Geld inzamelen
 
 
Hulp met betalen van de dierenarts kosten rek

Mijn lieve steffa had vorige week dinsdag ineens een hevige bloedneus. Dierenarts dacht aan een tumor maar kon ook niet uitsluiten dat er niet iets in der neus zat. Kosten nachtje dierenarts en onderzoek ong 270 euro.

Ik moest haar laten onderzoeken in ettenleur maar omdat ik financieel niet breed heb en nog 3 kinderen, was ik op zoek naar een kliniek die dit op afbetaling deed. Want zo n onderzoek zou rond de 400 euro kosten. Niemand deed dit maar het onderzoek was belangrijk. Geld geleend waar het maar kon. Autootje verkocht. En een afspraak gemaakt. Afgelopen maandag een afspraak gehad. Was gelukkig geen tumor maar een schimmelinfectie!!

Ik was zeer opgelucht maar had te vroeg gejuiched want dit kon alleen behandeld worden door middel van een operatie waarbij ze een buisje in der hoofd zouden plaatsen en ik dan 2 keer per dag een spoeling moet doen. Dit zou me nog eens rond de 700 euro kosten.  

Ik moest maar bellen wanneer ik het geld had en het wou laten doen.

Die zelfde avond kreeg steffa weer een hevige bloeding, ze zakte gewoon in. Dierenarts gekomen en zijn zorgen geuit. Volgende dag toch maar ettenleur gebeld en een afspraak gemaakt. 10 februari stond ze ingepland. Maar deze afgelopen week weer 2 hevige bloedingen gehad. Waarop werd besloten om nog een operatie te doen. 

Deze is afgelopen vrijdag gedaan, ze hebben een ader die maar haar holte toeloopt dichtgemaakt zodat ze geen bloedingen meer zou krijgen. Ze hebben gelijk omdat ze al onder narcose was en het niet zo goed ging gelijk het buisje geplaatst.

Aan de ene kant blij natuurlijk!! Aan de andere kant zit ik nu financieel aan de grond. Heb belangrijke rekeningen waaronder mijn huur nu niet betaalt.

Zou het zo weer doen.

Maar omdat meerdere mensen mijn verhaal hebben gehoord willen ze me hierbij helpen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor!!

Ik zal dit soort dingen niet snel doen, maar heb besloten om het dit keer maar toch toe te geven. 

 

Iedereen alvast bedankt voor alles.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.100,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.