Dierenambulance Brabant Noord Oost zoekt donateurs | Geld inzamelen
 
 

Dierenambulance Brabant Noord Oost zoekt donateurs

Nieuwe dierenambulance is 24 7 bereikbaar

Een dierenambulance moet ten alle tijden klaar staan voor alle dierennood in de omgeving en daar houden wij ons mee bezig. Wij van de Dierenambulance Brabant Noord-Oost maken het onze zaak om altijd beschikbaar te zijn voor dieren en mensen met dieren, maar dit gaat niet van zelf.

Onze nieuwe organisatie, die voor de volle 100% uit vrijwilligers bestaat, wil graag kunnen helpen, daar waar het nodig is en hoe het nodig is.

Brandstof is helaas een ontzettend grote kostenpost en deze gaat er snel doorheen. Om er zeker van te zijn dat wij goede hulp kunnen bieden aan alle dieren in de regio Noord-Oost Brabant, hebben wij meer geld nodig om de brandstof te kunnen bekostigen.

Help jij mee om ervoor te zorgen dat Dierenambulance Brabant Noord-Oost an blijven rijden?

Voor wat hoort wat
Elke cent die binnen komt gebruiken wij dankbaar om dieren in onze omgeving te redden, maar we geven ook terug: onder elke 30 donaties verloten wij een presentje dat wij van onze gulle gevers hebben gekregen om aan onze donateurs te geven.
Dat betekent dat als je onze zaak steunt met een donatie, wij jouw naam in onze vissenkom stoppen, ongeacht de grootte van de bijdrage. Bij elke trekking hopen wij een van onze supporters te kunnen verblijden met een kleine verassing.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

8 donaties
€ 100,00