Dieren in nood | Geld inzamelen
 
 

Dieren in nood

Help dieren in nood

 Helemaal met dit warme weer, red de dieren die hulp behoeven!!! Wij willen graag door middel van deze actie een mooie donatie aan de stichting dierennoodhulp doen!
 

Op 20 augustus 2015 is de Stichting Dierennoodhulp Nederland opgericht. Nu zijn zij in het bezit van drie dierenambulances, ter beschikking gesteld door stichting Dierenlot. Binnenkort hopen wij een vierde ambulance ter beschikking te hebben.

Wij zijn geen commerciële instelling. Voor de financiering zijn wij volledig afhankelijk van opbrengsten uit gereden ritten, donaties, giften en legaten. De vrijwilligers staan geheel belangeloos 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar voor de mensen met huisdieren en de wilde dieren in de regio. Dat geldt ook voor de zeezoogdieren langs de Waterweg, de Maasvlakte en de kust. Het geld wordt dus voor 100% besteed aan het uitoefenen van onze taak.

Onze taak is het geven van de eerste noodzakelijke zorg aan hulpbehoevende of overleden huisdieren en wilde dieren. Het ophalen en vervoeren van deze dieren naar de gewenste, vereiste of noodzakelijke dierenasiel, opvangcentrum of dierenarts

Op verzoek rijden wij voor diereigenaren ook van en naar dierenartsen. Tegen betaling rijdt de dierenambulance in opdracht naar iedere gewenste bestemming.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 2.750,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.