Diagnose hersentumor met 8 weekjes

Diagnose hersentumor met 8 weekjes | Geld inzamelen
 
 

Hallo allemaal, Ik ben de oma van Roxy en ben deze GoFundme opgestart omdat onze kleindochter van 8 weekjes oud afgelopen week gediagnostiseerd is met een hersentumor. Om precies te zijn met een Chiasma Hypothalamus Glioom. Deze treft 40x per jaar een kind waarbij 4x per jaar een kind onder de 2 jaar.
Roxy haar tumor is al 4cm groot en na haar diagnose afgelopen maandag in het AMC is ze dinsdag overgebracht naar het Maxima Kinderziekenhuis voor Oncologie waar ze woensdag operatief een poortje hebben geplaatst en ze gisteren haar 1e chemokuur heeft gehad. Omdat er weinig van deze tumor bekend is weten we ook niet of ze na chemokuren opereert kan worden en hoe de toekomst eruit zal gaan zien. Op het moment is ze erg fragiel en heeft ze last van Nystagmus(wiebeloogjes) maar in hoeverre ze goed zal kunnen zien of horen is afwachten.
 
De reden voor deze inzameling is omdat er ineens erg veel kosten op ze afkomen. Ook zijn we om Roxy meer kansen te geven bezig met eventuele behandeling in het buitenland( t-cel immunotherapie). Dit word helaas niet vergoed en kost veel geld. Eerlijk gezegd veel meer dan het bedrag wat we minimaal hopen in te zamelen. Dus hoe meer binnenkomt hoe beter. Ze is pas 8 weekjes oud.
 
Dus help aub mee !!
Elk bedrag word gewaardeerd en er kan ook anoniem gedoneerd worden.
Dank jullie wel .


Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.