Diabetes hulphond

Diabetes hulphond | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor mijn dochter

Ik ben Wies Boonstra en ik ben de moeder van Samanta Rademaker. Ze is 22 jaar oud en heeft sinds haar 15e diabetes type 1.
Samanta leeft sinds de diagnose keurig volgens alle diabetesregels, maar heeft ondanks dat bijna nooit een goede bloedsuikerspiegel. Ze is daardoor bijna altijd moe en het kost haar alle energie om naast haar diabetes ook nog te studeren. Energie voor leuke dingen heeft ze daardoor niet. Daarbij heeft ze een enorme angst om een hypo te krijgen. Daarom zijn we anderhalf jaar geleden naar een oplossing gaan zoeken. Al snel kwamen we bij Kibo Medical Detection dogs terecht, waar Samanta samen met deze Stichting haar eigen hond Milow opleidt tot diabetes hulphond.
De bedoeling is dat Milow haar gaat waarschuwen bij een te lage en te hoge bloedsuikerspiegel, waardoor de angst minder wordt en de bloedsuikerspiegel beter.
Inmiddels zijn we al ver in de training en Milow heeft al veel geleerd, maar voor de laatste loodjes hebben we nog een extra duwtje in de rug nodig. We hebben tot nu toe alles gedaan om het traject zelf te financieren, maar door een verandering in mijn persoonlijke situatie is er dringend hulp van buitenaf nodig.
En daar is helaas geld voor nodig. Kibo helpt met het zoeken naar donateurs, maar heeft ondanks alle goede wil en hulp, onvoldoende financiële middelen om ons te ondersteunen.
U zou ons met uw donatie enorm helpen. Doet u mee?
Help ons om Milow tot een diabetes hulphond te trainen zodat Samanta, samen met Milow, haar diabetes weer beter onder controle krijgt.


Een warme groet van een bezorgde moeder.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 325,00
Doel: € 2.500,00
13%

Deze actie is gesloten.