Debora en Laura naar Afrika

Debora en Laura naar Afrika | Geld inzamelen
 
 
Vrijwilligerswerk in Afrika, helpen bij een crisisopvang voor kinderen van 0 tot 5 jaar

Wie zijn we?
Hallo, wij zijn Debora (18) en Laura(19). Wij zijn 2 enthousiaste meiden uit Zuid-Holland en studeren allebei aan de Christelijke Hogeschool Ede.

Wat gaan we doen?
In de zomervakantie van 2018 hopen wij vier weken naar Malawi te gaan, namens de Christelijke organisatie 'Doingoood'. Deze vier weken gaan we meedraaien in de crisisopvang. We helpen de huismoeders met het verzorgen van de kinderen.
Ook zullen we de kinderen zoveel mogelijk persoonlijke liefde en aandacht geven, want dit is iets wat ze missen of bijna niet krijgen. Wij vinden het belangrijk dat deze jonge kinderen een zo goed mogelijke basis krijgen in het leven en hopen hier aan bij te mogen dragen.

Waarom gaan we dit doen?
Wij hebben al heel lang in ons hoofd om naar Afrika te gaan, maar hebben nu de knoop doorgehakt om de stap te zetten. We houden allebei van kinderen en van uitdaging. We vinden het mooi om ons in te zetten voor anderen en wat te kunnen betekenen in deze jonge levens.

Hoe gaan we dit financieel regelen?
Vrijwilligerswerk in Malawi is niet gratis en omdat wij allebei studeren kunnen we dit niet allemaal zelf opdragen. En daarbij hebben wij uw/jouw hulp bij nodig.
We hebben twee verschillende soorten kosten. Als eerste geven we geld aan het project en aan spullen en leuke dingen voor de kinderen. Ook hebben we onze eigen kosten zoals vliegticket en verblijfskosten.
Hiervoor vragen jullie hulp via deze site.

Alle kleine beetjes helpen ons naar dit mooie avontuur!

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes Laura en DeboraEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 373,00
Doel: € 5.000,00
7%

Deze actie is gesloten.