Debat voor stichting Leergeld | Geld inzamelen
 
 

Debat voor stichting Leergeld

Geldinzamelingsactie voor Stichting Leergeld

We zijn een groep studenten die studeren aan de HanzeHogeschool in Groningen en we kregen de opdracht om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting leergeld, de manier hoe we dit gaan doen is een debat regelen met Nederlandse politicussen. Het debat houden we op het Zernike complex in Groningen, dit zal gebeuren op 19 September 2018 om 12:45. Voor meer informatie kunt u een reactie hier onderin achterlaten. Aangezien we volkomen begrijpen dat niet iedereen hierbij aanwezig kan zijn willen we alsnog vragen voor een donatie aan Stichting Leergeld. Hier kort over Stichting Leergeld:

Stichting Leergeld Groningen e.o. is operationeel sinds augustus 2007. Stichting Leergeld Groningen ondersteunt schoolgaande kinderen (van 4 tot 18 jaar) van ouders met lage inkomens omdat ze vindt dat alle kinderen mogen meedoen.

Wij proberen te voorkomen dat kinderen die in een armoedesituatie leven in een sociaal isolement terechtkomen. Dat kan komen doordat zij vanwege onvoldoende middelen niet deel kunnen nemen aan activiteiten die voor hun vorming van groot belang zijn.

Meedoen vergroot de horizon van kinderen. Zo maken zij sociale contacten, leren teamgeest, zich handhaven in een groep, leren winnen en verliezen. Als kinderen worden buitengesloten en niet mee kunnen doen, komen niet alleen zij ernstig tekort. Het is beter nu geld te geven om mee te doen, dan later als maatschappij duur ‘leergeld’ te betalen.

Leergeld Groningen e.o. ondersteunt door financiële hulp te verstrekken en/of door te bemiddelen/door te verwijzen waar noodzakelijk is. De vrijwilligers (onze intermediairs) kijken eerst samen met de aanvragers of al gebruik is gemaakt van andere voorzieningen en verwijzen onze vrijwilligers de aanvrager door naar de juiste organisatie. Leergeld Groningen e.o. ondersteunt als blijkt dat er geen voorliggende voorziening is of vult aan indien de voorliggende voorziening onvoldoende is.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.