Deaflympics Brazilië

Deaflympics Brazilië | Geld inzamelen
 
 

Van 1 t/m 15 mei 2022 worden de Olympische spelen gehouden voor doven en slechthorenden in Brazilië, ook wel genoemd Deaflympics.

Vanuit Nederland willen wij met 30 sporters aan deze spelen deelnemen. Vooralsnog met de sport voetbal, atletiek, golf, judo en wielrennen. De spelers zullen worden begeleid door een 30tal vrijwilligers die hiervoor hun vakantiedagen beschikbaar stellen. Wij dienen rekening te houden met de data van vertrek en terug keer.

voor onze sporters is dit een van de hoogtepunten in hun carrière maar zonder uw steun zal dit niet mogelijk zijn. De kosten bestaan uit vliegreis, hotel, verblijfskosten en vervoer ter plaatse. De deelnemers zullen ook een eigen bijdrage betalen die ongeveer 1000,00 zal zijn. Echter dit is nog niet vastgesteld en zal afhankelijk zijn van de totale kosten en de gelden die wij verkrijgen via sponsoring en fondsenwerving.

Echter zonder uw steun is het niet mogelijk. Alle olympisch spelen worden zwaar gesubsidieerd door de overheid en NOC*NSF maar voor doven en slechthorenden is dit uitgesloten.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.