Stichting FRIS Voor Kinderen | Geld inzamelen
 
 

Stichting FRIS Voor Kinderen

Wil jij ons helpen?

Waarom Stichting FRIS Voor Kinderen?

Deze stichting is in 2015 op initiatief van Managing Director Hans Peter Fris en Marc Poelmann opgericht vanuit de visie dat 'een eigen plek een fundamentele levensbehoefte is van de mens'. De stichting FRIS Voor Kinderen vindt dat ieder kind recht heeft op een eigen, veilige plek om zich in welzijn te kunnen ontwikkelen. Daar willen we direct en indirect aan bijdragen. Jouw donatie komt ten goede aan kwetsbare kinderen in Nederland die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen en geen geld hebben om te sporten.

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Renovatie van een jeugdzorginstelling
Door omstandigheden kunnen veel kinderen in Nederland niet meer thuis wonen. Ze wonen in jeugdzorginstellingen. Dit jaar mogen wij een instelling in Castricum helpen. Onze missie: van een huis meer een thuis maken.

FRIS Voor Kinderen Sportdagen
Het is voor veel ouderloze en thuisloze kinderen niet mogelijk om te sporten. En juist sporten is belangrijk voor de geestelijke en sociale ontwikkeling van een kind. Vandaar dat Stichting FRIS Voor Kinderen en Stichting van het Kind de handen ineen hebben geslagen en dit voor ruim 500 van deze kinderen wel mogelijk gaat maken.

Wil jij ons helpen?

Alle donaties komen 100% ten goede aan Stichting FRIS Voor Kinderen. Door jouw hulp kunnen wij helpen met de renovatie van een jeugdzorginstelling in Castricum en kunnen wij de 'FRIS Voor Kinderen Sportdagen' organiseren.

Kijk voor meer informatie over onze stichting op www.frisvoorkinderen.nl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

45 donaties
€ 4.573,00
Doel: € 7.500,00
60%