De Stichting FRIS Voor Kinderen Sportdagen | Geld inzamelen
 
 

De Stichting FRIS Voor Kinderen Sportdagen

Help jij mee om deze sportdagen mogelijk te maken?

Waarom Stichting FRIS Voor Kinderen?

Deze stichting is in 2015 op initiatief van Managing Director Hans Peter Fris en Marc Poelmann opgericht vanuit de visie dat 'een eigen plek een fundamentele levensbehoefte is van de mens'. De stichting FRIS Voor Kinderen vindt dat ieder kind recht heeft op een eigen, veilige plek om zich in welzijn te kunnen ontwikkelen. Daar willen we direct en indirect aan bijdragen. Jouw donatie komt ten goede aan kwetsbare kinderen in Nederland die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen en geen geld hebben om te sporten.

Wat gebeurt er dit jaar met jouw donatie?
Het is voor veel ouderloze en thuisloze kinderen niet mogelijk om te sporten. En juist sporten is belangrijk voor de geestelijke en sociale ontwikkeling van een kind. Vandaar dat Stichting FRIS Voor Kinderen en Stichting van het Kind de handen ineen hebben geslagen en dit voor ruim 500 van deze kinderen wel mogelijk gaat maken. Jouw donatie komt o.a. ten goede aan de FRIS Voor Kinderen Sportdagen die elk jaar in september plaatsvinden.

Als jij doneert aan onze stichting dan maak je kans op vier kart cadeaubonnen t.w.v. € 67,80 van Coronel fun in Huizen.

Kijk voor meer informatie over onze stichting op www.frisvoorkinderen.nl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

45 donaties
€ 4.573,00
Doel: € 7.500,00
60%