De Pyramide in Hilversum weer opbouwen | Geld inzamelen
 
 

De Pyramide in Hilversum weer opbouwen

Steakhouse voor de 2e nacht op rij in brand gestoken op de Neuweg in Hilversum

Steakhouse De Pyramide in Hilversum is in de nacht van maandag op dinsdag compleet afgebrand. De zaak was pas een paar weken geopend.

De brand werd midden in de nacht ontdekt. De brandweer kon niet voorkomen dat de hele zaak afbrandde. De woningen boven het pand liepen rookschade op, dus de bewoners werden geëvacueerd. Een nacht eerder zou er al een kleine brand gewoed hebben, maar toen was de schade gering, de zaak kon op Nieuwjaarsdag gewoon open.

Buurtbewoners
Een buurtbewoner hoorde rond half vier ‘s nachts klasgerinkel. “Ik gooide mijn raam gelijk open, toen hoorde en voelde ik het gelijk al. Ik zag eerst niks omdat het donker was, maar daarna zag ik een persoon die helemaal in het zwart gekleed was.  Na tien à vijftien seconden klapte hij door het zelfde raam weer naar buiten, waarna ik een grote flits zag. Een hele grote lichtsflits en een knal. Na die knal en flits stond de boel in lichterlaaie. Als er geen glasgerinkel was geweest was ik niet wakker geworden, dan was het hier denk ik een ramp geweest.” Hij denkt dat er brandstichting in het spel is. “Dit is wel heel erg, dit is gewoon een aanslag.”

De politie doet vandaag verder onderzoek naar de oorzaak van de vernietigende brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten, omdat een buurtbewoner iemand gezien heeft die wat naar binnen gooide.

De verzekering keert de eigenaar niets uit omdat de offerte van de verzekering nog steeds in behandelling was vanaf november 2017 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.