De Pride Benefiet Week Steun de LGBTQ horeca

De Pride Benefiet Week Steun de LGBTQ horeca | Geld inzamelen
 
 
Steun ''onze'' LGBTQ horeca, voordat het er straks niet meer is!

29 september 2020 gingen er weer nieuwe maatregelen in om de Corona besmettingen in ons land weer terug te dringen, wat vooropgesteld natuurlijk een verstandige keuze is. Maar helaas, de horeca en in dit geval de LGBTQ+ horeca is weer de dupen van deze maatregelen, ondanks dat de helden van de LGBTQ+ horeca er alles aan doen om de kans op besmettingen zo minimaal te maken. 

Wij als LGBTQ+ community willen voorkomen dat er straks faillisimenten vallen en ''onze'' favoriete bars/kroegen/clubs er niet meer zijn. Juist nu in deze tijden en ook zeker daarna hebben wij deze plekken nodig. Plekken waar je jezelf kan en mag zijn, plekken waar je nieuwe mensen ontmoet, plekken waar mensen werken die zich keihard inzetten voor de LGBTQ+ community.

Be Pride (bepride.nl) organiseert daarom van 12 t/m 16 oktober een ONLINE benefiet week om de Nederlandse LGBTQ+ horeca te helpen. Dit doen wij door via onze Social media kanalen diverse activiteiten te organiseren. Zo komen er livestreams met entertainment, hebben we een bingo, een loterij en een pubquiz met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen! 

Het definitieve programma zal 10 oktober gepubliceerd worden op bepride.nl/benefiet

Naast onze online activiteiten hebben we ook deze doneeractie opgezet zodat je vrijblijvend een donatie kan doen, je hoeft dus niet eerst mee te doen aan activiteit voordat je een donatie kan achterlaten. Meedoen aan activiteiten zal verlopen via bepride.nl/benefiet.

Je kan vanaf 30-9 t/m 17-10 een donatie achterlaten. Na 17-10 gaan we alle donaties verdelen bij de LGBTQ+ horecagelegenheden die een extraatje goed kunnen gebruiken. Wij maken op 10 oktober bekend welke locaties er mee doen aan onze benefiet week.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.