De minderbedeelden naar het theater? Help ons!

De minderbedeelden naar het theater? Help ons! | Geld inzamelen
 
 
Breng de minderbedeelden naar het theater

Beste lezer,

Aanstaande 7 en 8 oktober spelen wij, toneelspelers van 0161 Events gevestigd te Rijen, de kindervoorstelling 'Het huis Anubis en de graal der eeuwige vriendschap' in theater de Boodschap te Rijen. Met deze voorstelling willen wij minderbedeelde kinderen de kans te geven om een theatervoorstelling te bezoeken. Iets wat voor deze kinderen vaak niet mogelijk is vanwege de hoge toegangsprijzen. Waar je al snel tientallen euro's betaalt voor een show zoals die wij gaan neerzetten, vragen wij een entreeprijs van slechts 5 euro.  

Wij zijn druk aan het repeteren en bezig met decorbouw. Met dit laatste lopen we tegen een aantal dingen aan en daarvoor zou ik graag uw hulp willen vragen. Wij zoeken namelijk nog financiële steun om de voorstelling tot een succes te brengen. Omdat ons budget vrij laag is en voornamelijk op is gegaan aan repetitieruimte en de docenten, wil ik u vragen ons te helpen bij dit mooie doel.

Behalve deze leuke theatervoorstelling heeft 0161 Events in het verleden meerdere activiteiten georganiseerd die kosteloos waren voor inwoners van de gemeente Gilze-Rijen. Zoals o.a. de Halloween Parade, een stoet van kinderen en ouders die verkleed als de engste figuren door de straten van Rijen lopen. 

Misschien kunt u als bedrijf iets voor ons betekenen?
Dan vraag ik u contact op te nemen met Anthony.bisschops@outlook.com

Wij zouden het zeer op prijs stellen wanneer deze actie wordt gedeeld op social media. 

We hopen op een mooie voorstelling waarin wij de kinderen graag meenemen op een 75 minuten durende reis vol spanning, humor en plezier.

Met vriendelijke groet,

Anthony BisschopsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 60,00
Doel: € 1.500,00
4%

Deze actie is gesloten.