De Marathon van Rotterdam voor de Hartstichting

De Marathon van Rotterdam voor de Hartstichting | Geld inzamelen
 
 

M'n vriend van 54 jaar oud heeft heel zijn leven al hartproblemen en kreeg op zijn 25e een pacemaker. Zijn situatie verslechterde over de jaren en een 6 jaar geleden was hij over gelaten aan het lot toen zijn LVAD (tijdelijke hartpomp) na het opgeven van de pacemaker het ook leek te gaan begeven. Hij woog nog slechts 50 kilo en ik heb hem vaak bezocht in het Erasmus MC in ziekenhuis.

Hij is bizar sterk geweest en de artsen gaven hem minder dan 5% kans op overleving. Toen kwam het geweldige nieuws dat er in de Provincie Groningen een donorhart beschikbaar kwam dat anatomisch geschikt zou zijn.

Het werd over gevlogen en na een intense operatie van ca. 8uur had mijn vriend een nieuw werkend hart!

Hij staat nu vol in het leven met zijn vrouw en 2 dochters. Op de foto zie je ons samen op een euforisch moment waarop we promoveerden met ons voetbalteam. Dit was 4 jaar na de transplantatie. Hij als fysio/hersteltrainer, ik als voetballer. We hebben altijd een extra speciale band gehad. Op dit moment kwam alles samen. 

Ik wil de marathon van Rotterdam gaan lopen en geld inzamelen voor de Hartstichting om dit soort operaties te stimuleren. Het is geweldig dat hiermee levens gered kunnen worden. Éxtra als dat om dierbaren gaat.

De eerste 50euro stort ik. Hopelijk volgen er meer. 

Bert, deze is voor jou! 💪Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.