De laatste wens van Naomi | Geld inzamelen
 
 

De laatste wens van Naomi

Help Naomi! Ze gaat de strijd tegen kanker verliezen en het enige wat ze wilt is trouwen!

Rick en Naomi hebben het niet makkelijk gehad. 

Het was de maandag na de herfstvakantie inmiddels 2 jaar geleden. Er was bij Naomi borstkanker geconstateerd. Ze was toen pas 26. Ze is een bikkel en heeft een borstamputatie gehad en haar lymfe klieren zijn verwijdert. Voor de chemo en de bestraling hebben ze geprobeerd eitjes te 'oogsten'. De 1ste keer waren er te weinig eitjes en na de 2de keer ging het mis. Ze was niet alleen haar linker borst kwijt maar ook haar linker eileider. Het was inspirerend om te zien hoe sterk zij is. Iets om naar op te kijken. Een paar zinnen van haar blog: 'Vanaf eind november ging ik als uniboob door het leven en leg ik ’s avonds niet alleen mijn bril op mijn nachtkastje maar ook mijn linkerborst. Het was even wennen dat er links niks meer zit maar het heeft ook zo zijn voordelen. Zo heb ik links nooit last van een stijve tepel en zal ik links nooit een hangborst krijgen!'.

Nu, de maandag na de herfstvakantie, 2 jaar later, opnieuw slecht nieuws. Ondanks de borstamputatie en het verwijderen van de lymfe klieren, zijn de behandelingen niet aangeslagen en heeft de borstkanker inmiddels haar hele lever overgenomen en zit het in haar botten. Ze is ongeneeslijk ziek.

Ze is nu pas 28. nog geen kinderen kunnen hebben, nog niet kunnen trouwen.  Haar grootste wens is de wereld rond reizen. Maar dat zit er helaas niet meer in. Ze wilt ook niet weten hoe lang ze nog heeft. Ze wilt het beste maken van de tijd die ze nog heeft zonder te zien wat die tikkende klok aan het doen is. 

Op haar bucketlist staat onder een wereldreis maken, trouwen.

Ik voel me al hulpeloos genoeg omdat ik niets kan doen. Ik kan de ziekte niet wegnemen, ik kan het verdriet niet wegnemen. Ze wonen niet om de hoek dus ik kan niet elk uur langs puur om een knuffel te geven en het breekt mijn hart dat zo'n sterke dame, vol levensvreugde en fightersspirit, zonder het op te geven toch verslagen wordt. Het leven is echt oneerlijk.


Met die reden wend ik mij tot iedereen die mij wilt horen. Wat ik wel kan doen is proberen om geld in te zamelen om 1 item van haar bucketlist af te kunnen strepen..... Trouwen. Ze heeft gelukkig al een leuke vriend, nu nog het geld.  

Gezien we niet weten hoe lang ze nog heeft, probeer ik zo snel mogelijk, zo veel mogelijk geld te verzamelen om haar zo snel mogelijk te laten trouwen. Helpen jullie alsjeblieft mee? 

 

Dat is het minste wat ze verdient.

Mochten we onverhoopt te weinig inzamelen om een bruiloft van te betalen, zal al het gedoneerde geld gaan naar de kosten voor het ziekenhuis en andere benodigheden om haar leven nog zo comfortabel mogelijk te maken. 

Alvast bedankt!

Om bewustwording te creëren voor borstkanker wil ik jullie tevens verwijzen naar haar blog die ze begonnen was halverwege haar 1ste gevecht. 

https://heldopsokken13.livejournal.com

Gezien ze vandaag het nieuws te horen heeft gekregen zal ze nog even tijd nodig hebben voor ze weer begint te bloggen. Maar wees geen vreemde en kijk gerust. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

5 donaties
€ 50,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.