De laatste hindernis!

De laatste hindernis! | Geld inzamelen
 
 

Hallo Allemaal, 

 

Ik heb er lang over getwijfeld om dit te doen, maar ik heb de stoute schoenen toch maar aangetrokken. Ik hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen met het nemen van een van mijn laatste hindernissen. 

 

Een aantal jaar geleden heb ik meerdere heftige dingen meegemaakt. Omdat het jaren heeft geduurd voordat ik hier hulp voor kon krijgen, zijn er een aantal problemen ontstaan. De meeste daarvan heb ik inmiddels met keihard werken en veel doorzettingsvermogen opgelost, maar er is een hindernis die wij niet weggewerkt krijgen. 

 

Deze hindernis is de studieschuld. Doordat ik lang op goede gezondheidszorg heb moeten wachten ben ik uiteindelijk uitgevallen met werk. Daarna stond ik nog enkele jaren op de wachtlijst voor hulp bij trauma. Hierdoor heb ik al mijn financiele reserves moeten opgebruiken, en is al  het pensioen dat ik had opgebouwd in kleine potjes gedwongen uitbetaald. Ik heb inmiddels al geruime tijd weer werk, en begin binnenkort met een tweede baan. Ik werk er dus hard voor om alles weer op de rit te krijgen, maar door de gemiste werkjaren begin ik qua salaris weer onderaan de ladder. Dit maakt het onmogelijk om de opgelopen schade weer helemaal zelf te herstellen. 


Mijn studieschuld heb ik niet af kunnen betalen zoals gepland door een jarenlang gat in het werkende leven. Ook hebben partner en ik vrij hoge medische kosten die helaas altijd blijven. Deze hangen met andere aandoeningen samen, maar maken wel dat we met mijn eerdere pech er moeilijk toe komen de studieschuld af te betalen. 

 

Het maandbedrag dat ik moet afdragen is vrij hoog. Als we dit bedrag kwijt zouden kunnen raken, zou ik datzelfde opzij kunnen zetten voor een nieuwe pensioenopbouw. Op dit moment lukt dat niet, we kunnen slechts een van beiden. Ook lukt het tot op heden niet om voldoende spaargeld op te bouwen dat voor een gezin als minimaal wordt aanbevolen om een eventuele vervelende gebeurtenis op te vangen. Dit zouden we heel graag op orde krijgen, omdat het toch wel een voortdurende bron van lichte stress is.

Ik zou het fijn vinden om mijn toekomst weer zeker te kunnen stellen, en mij daardoor weer volledig te kunnen concentreren op het opnieuw opbouwen van mijn carriere!

Zouden jullie mij willen helpen om mijn resterende schuld van iets minder dan 4000 euro af te betalen? Dan kan ik mij weer volledig concentreren op de heropbouw van mijn leven. Ik zal met het maandbedrag dat ik nu aan die schuld kwijt ben mijn pensioen weer op orde gaan maken, en daar zou ik echt dolbij mee zijn!

 

Hartelijke groet!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 4.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.