De en na de andere storm veroorzaakt schad

De en na de andere storm veroorzaakt schad | Geld inzamelen
 
 

Wij verzamelen geld zodat de mensen hier tochbdoorbkunnenmet leven en door kunnen. Werken enzovoorts

Deze 4 autos zijn niet tevreden omdat er een wa verzekering in zat en geenballrisk verzekeirng

Met det de schadecpost van 90 miljoen is nog maar het topje van de ijsberg

Stel je voor je kan net rond komen en niet de all risk en alle alle verzekeringen betalen helaas plas je dan naast de post.

Wij zijn bezig een potje op te zetten voor mensen die niks meer hebben of kunne door de storme  die steeds meer voor bijkomen.

Meest voorkomende stormschade

 

De meeste stormschade ontstaat aan schuttingen, daken en auto’s. Voor deze inboedel- of opstalschade is niet iedereen volledig verzekerd. Uit eerder onderzoek van Pricewise bleek dat de kosten door weerschade aan woningen bij één op drie claimers niet volledig werd vergoed. Een van de oorzaken daarvan kan zijn dat er sprake was van harde wind, maar niet van een minimale windkracht 7 die nodig is bij veel verzekeraars om de schade officieel als stormschade aan te merken.

 

Stormschade aan de auto

Het claimen van stormschade heeft geen invloed op de schadevrije jaren. Wel geldt het eigen risico als de verzekeringsnemer deze heeft. Met een minimale WA-verzekering wordt stormschade niet gedekt. Met deze autoverzekering is namelijk alleen schade aan anderen en andere auto's gedekt.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 20.650,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.