De bouw is reeds begonnen

De bouw is reeds begonnen | Geld inzamelen
 
 
De bouw is reeds begonnen

Onlangs ben ik een actie begonnen om een vrouw uit Sri Lanka te helpen een eigen huis te bouwen. Ik heb al een aardig bedrag bijeen om het te realiseren maar het is er nog niet helemaal. Er is nu nog +/- € 1000,00 nodig om het te completeren.

Deze vrouw wordt op dit moment (soms) meerdere malen per week verkracht en mishandeld maar kan geen kant op omdat ze (nog) geen eigen onderkomen heeft. Haar huidige onderkomen moet gesloopt worden t.g.v. een spoorlijn.

Alle beetjes helpen, zowel klein als ook groot om dit doel te bereiken.

Help mij, help haar

Donaties kunt u storten op rekeningnummer NL23 ABNA 0468 3018 87 t.n.v. N. Post o.v.v. "Hulpproject Sri Lanka". Alvast heel hartelijk dank

Nico Post
14-05-2020

De bouw van het huis is onderhand begonnen en deze vrouw is ontzettend blij en gelukkig dat dit voor haar mogelijk wordt gemaakt. We zijn er echter nog niet want er gaapt nog een gat van € 800,00 a € 1000,00. Het is geen groot bedrag dus met zijn allen moet dit toch te realiseren zijn.

Haar huidige woning wordt binnenkort gesloopt........aan mishandelingen voorafgaand aan verkrachtingen blootstaan zal het gevolg zijn als ze bij haar zwager intrekt dus dit huisje MOET gewoonweg afgebouwd worden. Help mij......help haar. Dan heeft zij een veilig onderkomen.

Donaties zijn dus welkom op rekeningnummer NL23 ABNA 0468 3018 87 t.n.v. N. Post o.v.v. "Hulpproject Sri Lanka". Alvast heel erg bedankt.


0 donaties
€ 0,00
Doel: € 1.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.