De beloofde reis voor mijn kinderen

De beloofde reis voor mijn kinderen | Geld inzamelen
 
 

https://heerlen.nieuws.nl/nieuws/99808/verdachte-ernstig-geweldincident-gezocht/

Vanuit ricardo smeets zal ik het verhaal doen hoe hij het ervaren heeft en tot heden nog de lasten van de gebeurtenis op 10 juli 2020 ervaart.

 

In de supermarkt was ook speelgoed te koop. Ricardo wilde heel erg graag een voetbal hebben wat hij op eerste in stantie niet mocht aangezien hij thuis meer als genoeg ballen had. Uiteindelijk hebben we hem toch die bal gekocht. In de auto wilde zijn broertje romano smeets de bal hebben en ging huilen omdat hij die niet kreeg. Ricardo nam het besluit om zijn broertje de bal te geven om er dan samen thuis mee te gaan spelen. Met die bal is nooit meer gespeeld geworden.. DE bal wat romano zijn leven heeft gered die ligt op de slaapkamer van ricardo en daar mag niemand aankomen. 

De woorden luiden als volgt van ricardo : ‘ mama ik wil geen poster van een superheld ofzo.. mijn superheld is deze bal en die wil ik voor altijd bewaren., 

Ricardo was een jongetje dat als het maar even kon buiten ging spelen, inmiddels is hij een thuis zitter geworden. Hij krijgt EMDR en zijn gedrag is enorm veranderd. Hij is een heel angstig kind geworden.. altijd bij mama of papa in de buurt willen zijn. Ricardo heeft verlatingsangst gekregen door het geen wat er gebeurd is. 

Toen zijn broertje geslagen werd met een kettingslot heeft hij dit van heel dichtbij mee gemaakt. Ricardo zat onder het glas en hij voelde hele erge woede op dat moment en die woede was naar zichzelf, omdat hij als grote broer niet zijn broertje kon helpen zo voelt hij dat. En deze vragen spoken tot op heden door zijn hoofd:

-Waarom ben ik zo stom en heb ik niet het kettingslot tegen gehouden? 

-zal me broertje nu boos op me zijn?

-waarom moest ik weg uit het ziekenhuis en papa mama en romano niet? Zie je het is mijn schuld.

En er zullen nog meer dingen door het hoofd spoken van me zoontje van inmiddels 8 jaar. Hij heeft zich zo ontzettend alleen gevoeld na dat romano geslagen is.. bang of romano het ging overleven. Ik heb de auto 4 dagen na het incident gepoetst het bloed uit de auto weggepoetst. Ricardo stond naast me en ik keek dwars door me heen. Hij heeft nu nog last van nachtmerries uiteraard was Ricardo volledig zindelijk maar hij heeft zeker een half jaar 3 x per week gemiddeld in zijn bed geplast. Om dit mee te maken op een leeftijd van 6 jaar is zacht uitgedrukt verschrikkelijk. Mijn beide kinderen zijn de rest van hun leven getekend. Ricardo is nu een beschadigt kind en romano zal altijd als hij in spiegel kijkt aan de situatie herrinert worden door het litteken wat hij op zijn hoofdje heeft.

En alles wat er gebeurd is word dan betiteld als  

: opzet vernieling en mishandeling?

De dader geeft aan de kinderen niet gezien te hebben. Hij heeft me oudste zoontje recht in zijn ogen aangekeken voor hij sloeg! En me jongste zoontje van toen 1 zat in zijn hoge auto stoel ik heb geen geblindeerde ramen. Hij heeft me oudste zoontje recht aangekeken dan kan je niet om romano heen. 

Dit is hoe het nu met me zoontje gaat en nu leeft in angst schuldgevoel en woede. Me jongste zoontje was ik bijna kwijt maar me oudste zoon ben ik ook een stukje verloren die dag. Het zal lang duren voor ik weer me vrolijke zorgelozen zoon terug heb of misschien wel helemaal niet meer.

Lieve mensen, wij hebben een rechtzaak gehad waar wij schadevergoeding konden aanvragen wij hebben hier nog geen €1000 in totaal voor gekregen inclusief de kapot geslagen ruit wat vergoed is geworden en de benzine kosten van en naar het ziekenhuis toe meermaals.

Wij hebben gewacht op de rechtzaak en onze kinderen beloofd een mooie reis te maken van de schadevergoeding die er dus niet gekomen is.

De dagen waarom ik moeder ben geworden waren de mooiste van mijn leven, maar de dag dat ik dacht mijn kind te verliezen was de verschrikkelijkste dag. 

 

Ik zou heel graag een mooie reis met mijn gezin maken.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 10.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.