DBS tinnitus | Geld inzamelen
 
 

DBS tinnitus

Opnieuw leven met tinnitus na DBS!

Lieve mensen!

Misschien niet altijd even bekend, maar tinnitus is 24 uur per dag geluid in je hoofd en ik kan je wel vertellen dat is verschrikkelijk!! Nu is er een behandeling bij mij gestart wat heet DBS Deep Brain Stimulation. De eerste uitslagen zijn heel positief en dat is zo fijn!! Het is niet dat het geluid zozeer veranderd maar je gevoelsleven tov het geluid. Nu heeft er een heel team artsen in het AMC zich belangeloos voor mij ingezet om deze DBS behandeling te realiseren, ja idd ik ben de eerste in Nederland en daarom zou ik heel graag iets voor hun terug willen doen! Zij hebben mij weer het leven gegeven en nu wil ik graag realiseren dat ze nog veel meer mensen het leven 'terug' kunnen geven!

Nu wil ik heel graag wel één persoon bij name noemen en dat Is Berta Elzinga! Als zij er niet was dan bestond ik niet meer, als zij er niet was met haar altijd en nooit aflatende zorg dan was ik nu waarschijnlijk bij God. Maar was dat dan nog niet het geval dan zat ik iig nog diep in die enorme nare ellende.. Dank je wel Berta en daarom wil ik heel graag een tweede doel in dit project stoppen en dat is de psychiatrie in Meppel maar wel met Berta Elzinga als beschermvrouwe. U kan dus kiezen voor welk doel u hier zou kunnen geven of mij zou willen sponsoren..

1. DBS-tinnitus en 2. Psychiatrie Meppel. Met als hoofdreden dat er vele patiënten met deze problemen geholpen kunnen worden! Lieve mensen geef!!!!     

DANK U WEL!!

X RianneEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 500.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.