Davy's Wheelchair

Davy's Wheelchair | Geld inzamelen
 
 
Help Davy om zijn paralympische droom te bereiken!

Wij zijn 6 Commerciële Economie studenten aan de Hogschool van Leiden. Voor ons salesproject ondersteunen wij een goed doel en de persoonlijke wensen van Davy van den Dop.

Davy van den Dop is geboren met het FFU syndroom (Femur, Fibula, Ulna). Het FFU syndroom is kort gezegd een afwijking aan alle 4 de ledematen. Hierdoor is zijn linkerarm en linkerbeen een heel stuk korter, hij mist aan zijn rechterhand een vinger, ook functioneren niet alle vingers even goed, daarnaast mist hij ook een rechterkuitbeen en heeft hij geen rechterenkel. Echter weerhoudt deze beperking Davy er niet van om te sporten en zijn droom om topsport te bereiken. 

Davy wil met rolstoelrugby de top halen, dit is zeker een realistisch doel! Hij is vastberaden om het Nederlands team te halen, om voor Nederland prijzen te pakken op grote internationale toernooien en met als ultieme doel de paralympische spelen te behalen! Om de top te bereiken is een eigen op maat gemaakte rolstoelrugby stoel nodig en de kosten bedragen maar liefst €8000,-… Dat is een hele smak geld en Davy kan dat bedrag zelf niet ophoesten. 

Wij zetten ons in voor de wensen van Davy, omdat wij zelf ook 6 sportieve studenten zijn. Zelf weten wij hoe vervelend het is om door een blessure tegengewerkt te worden bij het beoefenen van sport. Deze ervaringen zijn geeneens half zo zwaar waar Davy last van heeft. Daarom zouden wij het heel jammer vinden als de ambities van Davy niet uit zouden komen doordat hij niet over de juiste materialen beschikt.

Het gedoneerde geld is uitsluitend bedoeld voor de op maat gemaakte rugbyrolstoel, om hier zolang mogelijk mee te kunnen presteren en plezier uit te kunnen halen. 

De inhoud van het pakket is:

* Op maat gemaakte rolstoel

* Reserve wiel

* Reserve assen

* Gepersonaliseerde wieltas

* Straps, om te voorkomen dat hij uit de rolstoel valt

Wij zouden u zeer dankbaar zijn bij een Donatie!

Met vriendelijke groet,

Mats van den berg
Bram van Deudekom
Remi Benschop
Max Dirven
David van Schie
Tim van den BeldEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 1.046,00
Doel: € 2.100,00
49%

Deze actie is gesloten.