Darten seizoen 2023

Darten seizoen 2023 | Geld inzamelen
 
 

Na al 21 jaar darten verschillende toernooien gespeeld, gewonnen, goed afgesloten en minder goed afgesloten wil ik een tweede keer een poging gaan wagen op de PDC Q school om daarna de pro of challenge tour te darten. Ik had de Q school gedart en mocht daarna de challenge tour beginnen en kwalificatie toernooien darten, maar dat ging door corona en andere tegenslagen niet door. Heel jammer natuurlijk en daarom vraag ik nu hulp voor het volgende seizoen. (2023 / 2024)

Bij de BDO de laatste 16 en de laatste 32 wel eens gehaald op grote toernooien. Bij de Dart organisatie Noord holland noord al jaren de top 5 in verschillende rankings.

Ik deel altijd van alles op Facebook en insta, maar ik zal als ik de Q school ga doen en wat kwalificatie toernooien ga gooien ergens er dan ook een vlog of blog of logboek of iets in de trant over beginnen, zodat iedereen die de hulp bied en ook anderen natuurlijk ook bij kunnen houden waar het geld aan word uitgegeven en of er doelen behaald worden.

Heb er zin in en hoop dat het crowd funding systeem ook voor mij werkt om dan weer aan de slag te kunnen en verder te darten in Nederland en Europa.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
0 donaties
€ 0,00
Doel: € 5.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.