Dakloos na ellendige thuissituatie | Geld inzamelen
 
 

Dakloos na ellendige thuissituatie

Dakloos na ellendige thuissituatie

Beste donateurs,

Mijn naam is Bram van Vliet, ik ben 20 jaar oud en de jongste van de 5. In februari 2017 heeft mijn leven een behoorlijke twist gekregen.

Ik woonde samen met mijn moeder in het rustgevende dorpje genaamd Kockengen, tussen Amsterdam en Utrecht. Hier ben ik geboren en getogen en natuurlijk al mijn vrienden komen hier vandaan.

Mijn moeder is sinds 1999 alleenstaand en begon om toch aan haar inkomen te komen een afkickkliniek binnenhuis, ze hielp de patiënten om af te kicken van middelen als heroïne, cocaïne en andere heftige hard drugs. Ik heb mensen zien aftakelen, maar ook beter zien worden met trouwen en kinderen als gevolg. Toch gebeurde er veel ellende thuis.

Bijvoorbeeld in 2011, toen ging het behoorlijk mis toen een Zwitserse patiënt bij ons thuis, aggresief werd en doordraaide. Waarom weet ik tot de dag van vandaag nog steeds niet maar hij dreigde ons wat aan te doen als we hem niet zo snel mogelijk naar het meest dichtbijzijnde hotel. Om het gezin te beschermen bracht mijn moeder hem naar Hotel Breukelen, een hotel langs de snelweg A2. Daar ging het gloeiend mis.

De patiënt werd na meerdere controles van een kennis van ons niet meer in de hotellobby aangetroffen. De receptioniste vertelde dat hij naar zijn kamer toe is gegaan. 

De volgende ochtend werden wij van ons bed gelicht door de Politie Stichtse Vecht met het verhaal dat meneer op de A2 is aangereden door een vrachtwagen. 

Mijn moeder zat hierdoor 3 maanden vast en zat vol ongeloof. Toen begon alle ellende in het gezin.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

1 donatie
€ 50,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.