Cry For Help! | Geld inzamelen
 
 

Cry For Help!

Cry for help

Lieve mensen.

Mijn naam is Harm Velt, 52 jaar. Getrouwd en vader van twee kinderen.

Op 29 januari 2019 is bij mij bij slokdarmkanker geconstateerd. Volgens de arts was het operabel. Na diverse onderzoeken, CT en PET scans kreeg ik de mededeling dat er gelukkig geen uitzaaiingen waren geconstateerd en er zou worden ingezet op genezing. 

Na 23 bestralingen en 5 chemotherapieën, in de periode 3 maart t/m 5 april, is er op 28 mei wederom een CT scan alsmede een PET scan gemaakt. Wederom met een positieve uitslag. Geen uitzaaiingen. Alles kon dus worden ingezet op de operatie. Dit betekende het deels verwijderen van de slokdarm. Een pittige en zware operatie. Echter was ik in prima conditie en klaar voor de ingreep.

Iets later dan gehoopt werd de operatie gepland op 2 juli. De dag er voor nog een conditie- en krachttraining met goed gevolg afgelegd in het ziekenhuis. Helaas ontwaakte ik te vroeg uit de narcose en werd mij medegedeeld dat er twee vlekjes (kleiner dan 4 mm) waren gezien op mijn lever. Dan wordt de operatie gestaakt, zo is het beleid in Nederland. 

Na een periode van ongeloof, niet te bevatten en verdriet moet je je zelf weer bij elkaar rapen om te zien wat wel mogelijk is. Via de media las ik een verhaal van een meneer die 8 jaar geleden in Nederland was opgegeven. Deze meneer heb ik onlangs persoonlijk gesproken. Hij is terecht gekomen in de Helios kliniek in Duitsland en is daar behandeld en geopereerd. Er is dus hoop. Daardoor ben ik positief en  stijdvaardig De kliniek in Duitsland heeft inmiddels mijn dossier en scans vanuit Nederland bekeken en is tot het oordeel gekomen om er energie in te stoppen. Hoeveel exact de totale behandeling zal gaan kosten is op dit moment niet geheel vast te stellen. Het bedrag zal rond de €150.000,- zijn. 

Echter, heb ik uw hulp nodig. Wat mijn verzekering wil vergoeden is nog niet bekend. Dat betekent dat ik financiële steun nodig heb om verder te kunnen met behandelingen en een operatie met genezing als streven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

489 donaties
€ 29.407,00
Doel: € 150.000,00
19%