Geld inzamelen via crowdfunding

Crowdfunding

Geld inzamelen via crowdfunding?

Online geld inzamelen door middel van je eigen crowdfunding actie?

Doneeractie.nl is hét crowdfunding platform voor iedereen die geld inzamelt voor zijn of haar persoonlijke doel, wens, droom, stichting, etc. Met de website van Doneeractie.nl maken wij het voor iedereen mogelijk om online geld in te zamelen voor zaken die voor jou van belang zijn. Het fenomeen crowdfunding wordt steeds populairder en is inmiddels een bekend begrip geworden. Bij crowdfunding financieert de ‘crowd’ met een klein bedrag een project, goed doel of actie. Tot voor kort werd crowdfunding vooral gezien als alternatieve vorm van financiering dat werd gebruikt door bedrijven en ondernemers. Tijden veranderen en crowdfunding wordt dan ook meer en meer gebruikt voor maatschappelijke projecten. Wij willen met Doneeractie.nl het voor iedereen mogelijk maken om online geld in te zamelen en zo persoonlijke doelen en wensen te verwezenlijken.Hoe start ik een crowdfunding actie?

Kies een doel waarvoor je geld wil inzamelen en kom in actie! Via de site van Doneeractie.nl maak je gratis een account aan. Met je account kun je vervolgens doneeracties aanmaken, beheren en je ontvangen donaties inzien. Je kunt je actiepagina persoonlijk maken door tekst en foto’s toe te voegen. TIP: kies een streefbedrag en einddatum om mensen te stimuleren jouw actie te steunen!


Waar kan ik geld voor inzamelen?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Doneeractie.nl. Wij maken het mogelijk om online geld in te zamelen voor van alles wat voor jou van belang is. De meeste mensen beginnen een actie om geld in te zamelen voor zichzelf, een vriend, familie-lid of voor een goed doel. Crowdfunding is dan een perfecte manier om online geld in te zamelen. Een kleine- of grote donatie, alle beetjes helpen om je doel te bereiken.

Actieve crowdfundacties