Crowdfunding Voor Operatie van de 12 jarige Phoebe | Geld inzamelen
 
 

Crowdfunding Voor Operatie van de 12 jarige Phoebe

Bewindvoerder laat hond en zijn baasje barsten!!!

Goede dag, ik probeer het kort te houden.

We werken beide op een dierenambulance en Phoebe is dus mijn bijrijdster.

Ze is 12 jaar en 2 maanden, ik merkte dat ze last van dr tanden had en zag dat ze er al een paar mist dus ik ben naar dierenarts gegaan om dr gebit na te kijken.

Tot mijn schrik bleek dat ze zware hartruis heeft en dat er weer een aantal tanden los zitten en ook dat er 2 flink ontstoken zijn.

Dus om te voorkomen dat de ontsteking haar bloedvaten en organen in gaat moet ze geopereerd worden, maar door de hartruis is een normale narcose niet mogelijk.

Maar op advies van de dierenambulance ben ik naar Dierenkliniek Wilheminapark i Utrecht gegaan, omdat hun gespecialiseerd zijn en no1 in nederland zijn.

En omdat hun propovol (licht roesje) geven wat veel veiliger is voor een wat ouder hondje.

En hebben echt hart voor dieren en hun baasjes want ze zijn de helft goedkoper als elders.

De consulten, operatie, nazorg, pijn medicatie, antibiotica zullen ommenabij 400,- zijn.

Wat mij niks uitmaakt want voor haar doe ik ALLES, dus ook nu dit.

Want ik werd vanmiddag gebeld door de kliniek, met de mededeling dat mijn bewindvoerdster NIET akkoord gaat en ook NIET bereid is voor een concessie, met de rede dat er geen ruimte voor is.

En haar maar moet laten inslapen. (dit krijgt nog een staartje) woest ben ik, en vol onbegrip over hoe sommige mensen kunnen zijn.

GELUKKIG NIET IEDEREEN :D

Ruimte kan gecreeerd worden maar ze verdomt het, de relatie is al tijden niet best en ze werkt mij al best een tijd tegen (met alles.)

Het is intussen een persoonlijke vete geworden, Ik kan bv niet eens een afspraak met haar maken (persoonlijk) en ze heeft geen kantoor dus kan daar ook niet langs.

Vraag maar via mail hoor ik altijd, zelfs geen eind gesprek mogelijk.

Kortom (zachtgezegt) een heel naar persoon, maar ze komt uiteindelijk karma vanzelf tegen.

Mij heeft ze al heel wat geflikt, maar dat boeit me weinig... MAAR VAN ME BEESTEN BLIJF JE AF!!!

Gelukkig is Phoebe een heel vitaal (adhd) hondje, spelen rennen en vliegen zwemmen echt alles gaat gelukkig nog als een trein. (zeg ik afkloppend)

Merkte wel nu dat ze na 3 uur ravotten en zwemmen vd zomer lekker bij me kwam liggen. ipv de hele middag racen.

Ik sta nog net aan onder bewind, de papieren van beindiging zijn al getekend en al onderweg, maar daar gaat nog wel aantal maanden tussen zitten.

Dus door een heks van een bewindvoerdster, (bijnaam sinds vandaag CRUELLA) is een operatie nu niet mogelijk

Het gaat om het liefste hondje die er maar bestaat, ze gaat altijd mee op de dierenambulance en vind alle diertjes altijd heel intressant tot aan het verzorgende aan toe.

Klein voorbeeld, ik kwam tijd geleden in haar jongere jaren een keer thuis en zag dat alle kittens (we hadden een nestje) uit de mand waren. Ik kijk de woonkamer in en ja hoor, Phoebe had ze 1 voor 1 op de bank gelegt en ze lagen heerlijk bij dr. Zooo lief, ik heb het op genomen.

Kijk maar en geniet ... zo lief en dat geluidje van kitten op het eind. :D

https://www.youtube.com/watch?v=YyHVk-r__G8

DUS VANDAAR HEB IK MET HANDEN IN MN HAREN DEZE CROWDFUNDING MAAR GEMAAKT, EN FIEPS EN IK HOPEN DAT JULLIE ONS WILLEN HELPEN, WANT WE BLIJVEN GELOVEN IN HET GOEDE IN EEN MENS.

BEDANKT VOOR U TIJD EN MOEITE , GROETJES EN POOTJE VAN MIJ EN PHOEBE. :DEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 400,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.