Crematie voor André

Crematie voor André | Geld inzamelen
 
 
Crematie André

Lieve mensen,

 

Zoals jullie (misschien) vernomen hebben Is André dinsdag 17 december op 51-jarige leeftijd geheel onverwacht  van ons weggenomen. De ongelukkige inhaalactie van een ander, resulteerde in een frontale klap met een tegemoet komende auto waarbij hij helaas het leven moest laten.

Het gemis is enorm, niet te verwoorden. Vol in het leven, veel te jong
André had helaas geen levensverzekering of reserves. Dit betekent dat alle financiële lasten op de schouders van Jordy terecht komen. De familie zet alle zeilen bij, maar dit is niet voldoende om de crematie te bekostigen. Ze kunnen het alleen niet aan, laat staan Jordy.
We kunnen niet toekijken hoe ze naast dit verlies en in tijd van rouw, zich ook zorgen moeten maken om de kosten van de uitvaart.
Wij wenden ons dan ook tot jullie: familie, vrienden, kennissen, maar misschien ook andere mensen om een donatie te schenken.

Op deze manier kunnen de momenten naar de crematie toe en daarna zonder financiële zorgen ervaren worden.

 

Lieve groet,

Tom, Ilse 

 

Fred Bijsters
25-12-2019

Aan iedereen die heeft bijgedragen aan een waardig afscheid van André, bedankt uit de grond van ons hart. Iedere euro helpt en wat doet het goed om te zien dat hij zo geliefd was bij familie en vrienden, bekenden en onbekenden.

Onze dank is groot

Tom en Ilse


Fred Bijsters
20-12-2019

Lieve mensen,

Vanavond hebben we ons eerste doel bereikt. Tegelijkertijd hebben we ook moeten realiseren dat het gestelde doel niet toereikend was.... wij zijn ontzettend blij met alle donaties... dank daarvoor!! Gewoon Top.

Elke euro is en blijft nog welkom

Tom en Ilse

 

 


108 donaties
€ 5.313,00
Doel: € 4.200,00
126%

Deze actie is gesloten.