Crematie van onze dierbare raymond

Crematie van onze dierbare raymond | Geld inzamelen
 
 
Heel onverwachts is onze vriend, broer, vader, oom, zoon, neef, en vooral een voorbeeld.

Beste mensen.

 

ik dacht bij mijn zelf, laat ik even wat op papier zetten om zo de familie te kunnen bijstaan in deze moeilijke tijd, en dan de afwikkeling van het financiële gebeuren na iemands overlijden. Ben ik daar even van teruggekomen. 

Ga het toch proberen, en jullie iets wat recht uit het hart komt met jullie delen. 

Totaal onverwachts is Ray overleden. Niemand heeft het zien aankomen, hij was voor ons ook van ijzer niet kapot te krijgen,  hij heeft alles gehad tot hij een paar jaar geleden de diagnose longkanker kreeg, gemo zou hem misschien nog kennen redden, tots ieders verbazing fietste hij letterlijk en figuurlijk daar door heen. 

Hij had het gered, onze Ray was weer Ray, maar door de kuur is hij in de bijstand terecht gekomen,  hij was zo bezig zijn leven op te pakken, en stond altijd 24/7 voor je klaar,  zelfs mensen die hij vrijwel niet kenden wisten Ray te vinden en daar deed hij ook voor wat hij kon. 

En dan ineens gaat de telefoon......... Of ik even naar het ziekenhuis wilde komen. En daar lag hij dan,,,,  van het een op het andere moment in elkaar gezakt zo machteloos sta je aan zijn bed,  denkend nou is het wel genoeg en je nest uit man.......  Maar nee hij reageerde vrijwel niet,  herkende ons aan onze stem en kneep als reactie in je hand. Gesprek gehad met de arts waar we te horen kregen dat hij er niet meer boven op zou komen. Terwijl hij n jaar daarvoor als gezond werd verklaard en alles had overwonnen. Nu moesten we beslissen om zijn behandeling te staken acute leverfalen waardoor die nieren ook niet meer werkten.  Nooit horen klagen over een pijntje hier of daar,  en ineens moesten wij dat beslissen,, ze zijn gestopt met behandelen leggen n telefoon op zijn schouder met het liedje wat hij had geschreven  voor n familielid wij laten n traan hij laat een traan en het is gedaan...................... 

Iedereen is er kapot van, en nu blijkt hij niet verzekerd te zijn. 

Aub help mij raymond laatste wensen uitkomen, ik wil niet dat de familie met een hoop schuld blijf zitten, hem zomaar een gemeente graf geven kan niet, dat verdient hij niet, hij heeft te veel voor deze maatschappij gedaan dat het niet zomaar kan dat zijn familie met 10,000euro schuld achter blijft.ik en mijn vrouw gaan ons er echt voor inzetten dat dit ook niet gebeurd. Wij hopen echt dat er mensen zijn die inzien dat dit ook niet kan en ons daar mee willen steunen u giften/donaties kunt u ook rechtstreeks op onze rekening storten anders moeten wij 6%afstaan aan deze site terwijl wij elke cent hard genoeg nodig gaan hebben om Ray en zijn familie te helpen,al vind ik het wel een goed iets dat er zo iets bestaat als deze site /mogelijkheid om iemand te steunen.  Nu maar hopen dat we hiermee de familie kunnen helpen. 

Met vriendelijke groet Edwin en kim van boxtel/hoefnagels namens en voor de familie van Ray. 

NL82ABNA0406285136 ref crematie raymond...... Voor vragen kunt u bellen op telnr 0657979301. Of mailen. Edwinboxtel@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00

Deze actie is gesloten.